You are here: Home » Badkamer » Test; Less helpt je met de was

Test; Less helpt je met de was

geschreven door Constance

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen heb ik het Less wasmiddel met dispenser thuis gekregen voor een test. In het pakket zat, behalve het dosseersysteem, 2 flessen wasmiddel, het universele & Robijn wasmiddel.

Het Less universele wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en kleur.  Dit vloeibare wasmiddel bevat geen bleek en is zacht voor je kleding en de kleuren ervan. En mocht je toch liever een echt ‘wit’ of ‘zwart’ wasmiddel gebruiken ook deze zijn er; in zowel de Less versie als van Robijn.

Mocht je tussendoor willen wisselen van wasmiddel dan haal je eenvoudig de ene fles uit de houder (zonder knoeien) en zet je de nieuwe fles erin.

Ik dacht zelf dat ik eigenlijk nooit te veel wasmiddel gebruikte maar toen ik de inhoud van de wasbol met mijn oude wasmiddel vergelijk met die van Less was ik toch wel ‘in shock’ want zelfs de minste inhoud van mijn oude wasmiddel was nog steeds meer dan de inhoud van 1x drukken van Less.

En de geuren zijn heerlijk fris, van zowel Less als Robijn. En als Robijn je favoriete merk is en dan met name de Zwitsal geur, deze is aan het assortiment toegevoegd, net als Wild Sensation en Stralend Wit.

Ook de dispenser is mooi om te zien waardoor hij ook niet misstaat in de badkamer, als je daar je wasmachine hebt staan.

Uiteindelijk ben je ook goedkoper uit want je verbruikt veel minder wasmiddel dan met ‘reguliere’ vloeibare wasmiddelen.

Conclusie; Less helpt het milieu en jij bespaart je waskosten. Ik ben helemaal overstag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com