You are here: Home » Accessoires » Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl

Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl

geschreven door Constance

Zie je door het smartphone bos de bomen niet meer? Of weet je niet welke smartphone nu de juiste voor jou is of wil je alleen een sim-only abonnement afsluiten? Alles kan én mag bij Mobiel.nl want je kan alle abonnement met elke smartphone combineren.

Zelf krijg ik regelmatig smartphone toestellen opgestuurd voor een test (en soms mag ik deze houden) en daarom heb ikzelf al jaren een sim-only abonnement. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je abonnement afgelopen is en dat je je toestel wil houden, gewoon omdat het zo’n fijne telefoon is, ook dan is een sim-only abonnement ideaal. En wist je dat je, bij een sim-only, geen BKR registratie krijgt, dus dat kan een reden zijn om voor deze abonnementsvorm te kiezen.

Wil je wel een nieuw toestel met abonnement, maar geen BKR registratie, kies dan een smartphones die een waarde heeft van minder dan € 250,00. Nu denk je misschien dat je dan automatisch een inferieur merk en/of toestel krijgt, maar niets is minder waar. Ook de ‘bekende’ merken zoals Sony, Motorola, LG en Samsung hebben voordelige toestellen, alleen zijn het dan niet de allernieuwste modellen. Maar je bijv. voor het Franse merk Wiko, dan heb je voor euro 230,00 een van de topmodellen in handen, nl. de Wiko Prime. (Ikzelf heb sinds een paar maanden de Wiko XL View en ben echt super tevreden, het is een lekker groot scherm en hij kost slechts euro 190,00.)

Mobiel.nl heeft natuurlijk ook de allernieuwste modellen in huis, zoals de Samsung S9+ 64 GB en ook nog eens in 4 verschillende kleuren. Want behalve zwart en goud is ie er ook in het blauw en lila. En is een geheugen van 64 GB niet voldoende, dan is er ook nog de S9+ 254 GB! En als je toch aan het shoppen bent, bestel dan meteen een screensaver, cover of draadloze oplader want ook voor mobiele accessoires ben je bij Mobiel.nl aan het juiste adres.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com