You are here: Home » Gadget nieuws » De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen

De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen

geschreven door Constance

De start van de 105e editie van de Tour de France vond dit jaar plaats op het eiland Île de Noirmoutier. En de tocht der tochten was de inspiratiebron voor Van Stael, de stijlvolle retrofiets van Gazelle.

Voor de Van Stael liet de ontwerper zich inspireren door dé klassieker der wielrentochten: de Tour de France. De eyecatcher is het stoere stalen frame, dat nostalgie verbindt met een moderne uitstraling. En het rijgedrag is lekker direct en heel wendbaar, waardoor je tijdens je rit een sportief gevoel krijgt. Net als de echte Tour-bikes is de Van Stael vergeleken met andere fietsen laag in gewicht.

De Van Stael is een trendy hippe fiets, waarbij het Brooks-zadel en handvaten zorgen voor net die finishing touch. Hij is uitgerust met extra sterke spaken en RVS spatborden met een chroomlook. Voor de dames is ie er in trendy green eyes of ivory en voor de mannen in stoer petrol of dust en beide modellen kan je uitbreiden met voor- en achterdrager.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com