Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition
  • Vintage badkleding Vintage badkleding
  • Moederdag Tip; DE koffiezetapparaat in hippe kleuren Moederdag Tip; DE koffiezetapparaat in hippe kleuren
  • Een theedoek kan leuk zijn! Een theedoek kan leuk zijn!
  • Woonmode 2010, Fashion Model Woonmode 2010, Fashion Model
  • Collectors item! Collectors item!
ladygadgets

De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen

De start van de 105e editie van de Tour de France vond dit jaar plaats op het eiland Île de Noirmoutier. En de tocht der tochten was de inspiratiebron voor Van Stael, de stijlvolle retrofiets van Gazelle.

Voor de Van Stael liet de ontwerper zich inspireren door dé klassieker der wielrentochten: de Tour de France. De eyecatcher is het stoere stalen frame, dat nostalgie verbindt met een moderne uitstraling. En het rijgedrag is lekker direct en heel wendbaar, waardoor je tijdens je rit een sportief gevoel krijgt. Net als de echte Tour-bikes is de Van Stael vergeleken met andere fietsen laag in gewicht.

De Van Stael is een trendy hippe fiets, waarbij het Brooks-zadel en handvaten zorgen voor net die finishing touch. Hij is uitgerust met extra sterke spaken en RVS spatborden met een chroomlook. Voor de dames is ie er in trendy green eyes of ivory en voor de mannen in stoer petrol of dust en beide modellen kan je uitbreiden met voor- en achterdrager.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?