Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen
  • De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac
  • De Rituals Advent Kalenders zijn er weer De Rituals Advent Kalenders zijn er weer
  • En ook Catrice heeft weer een Adventskalender En ook Catrice heeft weer een Adventskalender
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
shoppen

L’Occitane Adventskalenders

Dit jaar heeft L’Occitane niet 1 maar 2 Adventskalenders die je helemaal in de kerstsfeer zullen brengen. Zo kan je kiezen uit de Klassieke Adventskalender of uit de Premium Adventskalender.

De Klassieke Adventskalender  bevat talloze producten  waar alle liefhebbers van L’OCCITANE huidverzorgingsproducten heel blij van worden. En zo wordt elke dag een nieuwe verrassing want deze adventkalender bevat populaire producten van L’OCCITANE, zoals de Almond Delicious Soap, Shea Comforting Cream en Relaxing Shower Gel.

Wil je jezelf echt verwennen ga dan voor de Premium Adventskalender die gepresenteerd wordt in de vorm een kastje. In iedere lade vind je luxe mini-producten zoals een parfum, een handcrème, een anti-aging verzorgingsproduct. En na de Kerst kan je het kastje gebruiken als sieradenbox.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?