You are here: Home » Beauty » L’Occitane Adventskalenders

L’Occitane Adventskalenders

geschreven door Constance

Dit jaar heeft L’Occitane niet 1 maar 2 Adventskalenders die je helemaal in de kerstsfeer zullen brengen. Zo kan je kiezen uit de Klassieke Adventskalender of uit de Premium Adventskalender.

De Klassieke Adventskalender  bevat talloze producten  waar alle liefhebbers van L’OCCITANE huidverzorgingsproducten heel blij van worden. En zo wordt elke dag een nieuwe verrassing want deze adventkalender bevat populaire producten van L’OCCITANE, zoals de Almond Delicious Soap, Shea Comforting Cream en Relaxing Shower Gel.

Wil je jezelf echt verwennen ga dan voor de Premium Adventskalender die gepresenteerd wordt in de vorm een kastje. In iedere lade vind je luxe mini-producten zoals een parfum, een handcrème, een anti-aging verzorgingsproduct. En na de Kerst kan je het kastje gebruiken als sieradenbox.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com