You are here: Home » Gadget nieuws » Test; LauraStar Smart Strijksysteem

Test; LauraStar Smart Strijksysteem

geschreven door Constance

Strijken is en blijft geen hobby van me, maar je ontkomt er (soms) niet aan. Ik heb in het verleden al vele strijkijzers, stoomstrijkijzers en andere apparaten getest maar een exemplaar van LauraStar stond nog steeds op mijn lijstje. En 2 weken kreeg ik een mail waarin mij werd gevraagd of ik het allernieuwste topmodel van LauraStar wil testen, en dat is de LauraStar Smart! Gisteren heb ik de Rolls Royce onder de strijksystemen ontvangen en hieronder kunnen jullie alvast lezen wat de LauraStar Smart allemaal kan.

Het meest bijzondere aan de Smart is dat dit strijksysteem verbinding maakt, dmv. BT, met je smartphone en door de speciale app (Android & iOS) verandert het strijksysteem in een echte strijkcoach. Je kunt gebruiken van 3 videotutorials die je begeleiden bij het installeren van het systeem, die je de basis van strijken leren (dus ideaal om te test voor Testman, want hij kan en doet veel in huis, behalve strijken) en je krijgt tips om stoffen zoals zijde, katoen of wol beter strijken.

 Verder beschikt de Smart ook over stoompulsen, een actieve 3D-zool en geeft het professionele strijkijzer automatisch stoom af. En de actieve strijktafel is uitgerust met een opblaas- en aanzuigsysteem, dat ervoor zorgt dat je kleding optimaal beschermt wordt. Het opblaassysteem positioneert en spant de stof automatisch aan op de tafel. Er wordt een luchtkussen gecreëerd dat valse plooien voorkomt. Het aanzuigsysteem zorgt er dan weer voor dat het kledingstuk strak op de tafel ligt, zodat er mooie rechte strijkvouwen ontstaan.
Alle LauraStar strijkijzers zijn uitgerust met een unieke professionele zool. Deze verspreidt ultrafijne en krachtige stoom, die zich aan elke stof aanpast en zodoende ook verticaal gebruikt kan worden. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien.

De Smart is er in 3 verschillende uitvoeringen; de I, de M en de U. Alle 3 de modellen hebben het aanzuig- en opblaassysteem, het professionele strijkijzer en de thermostaat met de ideale temperatuur. De Smart M en U hebben verder een actieve 3D zool en stoompulsen, terwijl de Smart U ook nog Sensteam technologie heeft. Dit houdt in dat de Sensteam-technologie de bewegingen registreert die je met het strijkijzer maakt om automatisch stoom af te geven. Je hoeft niet meer op de knop te drukken, de beweging is voldoende om automatisch stoom af te geven.

Ik heb het ‘instapmodel’ de Smart I ontvangen en gaan Testman en ik de aankomende tijd eens lekker aan de slag met de LauraStar. Dus binnenkort lees je onze ervaringen hier.

[youtube]https://youtu.be/yNgnmRJvPPk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test LauraStar Smart I strijksysteem; strijken met een app - Lifestylelady.nl 26 november 2017 - 05:53

[…] Test; LauraStar Smart Strijksysteem […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com