Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • En ook Catrice heeft weer een Adventskalender En ook Catrice heeft weer een Adventskalender
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Smartphone accessoires Test; Smartphone accessoires
  • Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank Vaderdag Cadeau Tip; Utix Powerbank
ladygadgets

Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak

Het Engelse BOX staat al jaren synoniem voor energie. Energie waar je ook bent. Energie voor je smartphone, tablet, laptop. En daarom ontwikkelde BOX de AmpBag, een rugzak en oplaadpunt in 1 product.

De AmpBag is dé ideale rugzak om al je technologie gemakkelijk bij elkaar te houden. En de eyecatcher van deze tas, naast het stijlvolle design, is zonder twijfel de USB-poort aan de buitenkant van de backpack. Hiermee kan je snel je smartphone opladen via de powerbank in de tas (optioneel) en kan je op die manier kan je je toestellen opladen zonder veel gedoe. Niet nodig om op zoek te gaan naar die powerbank en die kabels ergens onderin in je tas (waar zijn ze ook alweer?). Maar gewoon inpluggen via de handige, vochtbestendige uitgang met het toestel in je hand!


Daarenboven is de AmpBag ook een tas waar je mee gezien wil worden. De rugzak heeft een strak design, is op de juiste plaatsen voorzien van extra versteviging en beschikt over een handig laptopvak. De tas is een fashion-item, waterbestendig en supernetjes afgewerkt met verschillende opbergvakjes, waarvan ook 1 met een handige rits. Het eindresultaat kwam tot stand door een intense samenwerking tussen de ingenieurs van BOX en één van de belangrijkste rugzakproducenten ter wereld.

Je kan de AmpBag (blauw, zwart en rood/groen) kopen exclusief de BOX-powerbank, of inclusief de powerbank (3000 mAh of 6000 mAh). Als je kiest voor de AmpBag modellen met een Box powerbank dan geniet je van een aantal extra functies. Deze powerbank is namelijk ideaal van formaat, licht van gewicht en gaat automatisch aan/uit als er stroom gevraagd wordt via de USB-poort. Je hoeft de powerbank dus niet eerst aan/uit te zetten. Tevens beschikken de powerbanks over smart IC, en led-indicators.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?