Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Lenovo Star Wars Jedi Challenges Test; Lenovo Star Wars Jedi Challenges
  • BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen BIC lanceert nieuwe Star Wars artikelen
  • December cadeautip; Star Wars Jedi Challenges December cadeautip; Star Wars Jedi Challenges
shoppen

Mail & Win; BIC Star Wars schrijfwarenset

De Star Wars saga continues…. En of je nu een echte Star Wars addict bent of je wilt je dagelijkse sleur een beetje opfleuren, dat kan allemaal met de BIC.

En omdat we richting Sinterklaas gaan, mag ik, namens BIC, een 3 Star Wars goodiebags weggeven waarin een 5-tal BIC Star Wars producten zitten, nl. de 4-kleurige ballpoint BIC 4 Colours, de Tipp-Ex Mini Pocket Mousecorrectietape , het BIC Evolutiongrafietpotlood, de BIC-lijmstick en de BIC Brightliner.

Wat moet je doen om een van deze pakketjes (ideaal als schoencadeau) te winnen? Geef voor 25 november as. antwoord op deze vraag; ‘Wanneer is de allereerste Star Wars film uitgekomen?’ Mail je antwoord, met naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Lifestylelady.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. En de winnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?