You are here: Home » Beauty » Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days

Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days

geschreven door Constance

Boots laat het deze winter om jou draaien. Dit wordt het seizoen om jezelf te verwennen. Dankzij de nieuwe lijn van Boots, Champneys Heavenly Days. Maw. geen hectische kerst stress, maar waan jezelf even in de luxueuze wereld van  Champneys Luxury Health Spa, en dat gewoon lekker thuis. Eventjes draait het alleen om jou, ontspan van de drukte en gun jezelf een time out. Naast heerlijke ontspanning, dankzij de rustgevende aromatische geur, is de Heavenly Days lijn (de serie bestaat uit 5 producten) ook nog super verzorgend voor je huid, die wel wat extra zorg kan gebruiken met het gure winter weer.

Champneys Heavenly Days Body Souffle; Om je thuis opnieuw een spa break te laten beleven, is deze heerlijk ontspannende butter soufflé ontwikkeld. De souffle is verrijkt met geranium, lavendel, patchouli en kamille

Champneys Heavenly Days Bubble Heaven. Dit badschuim heeft hydraterende eigenschappen met een zacht vleugje lavendel, geranium en kalmerende kamille
.
Champneys Heavenly Days Relaxing Shower Cream. Deze Shower Cream zorgt voor een rustpuntje in de hectiek van elke dag en heeft een geurig aroma van klassieke Engelse bloemen zoals lavendel, geranium en kalmerende kamille.

Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist. Spray de mist over je beddengoed voor het slapengaan en geniet van een heerlijke nachtrust. Maak je hoofd leeg en omring jezelf met de geuren van tuinklassiekers als lavendel, geranium en kamille.

Champneys Heavenly Days Sleep Temple Balm. Deze balm brengt je geest tot rust en laat
je gemakkelijk in slaap vallen. Dit komt door de geur van opwekkend geranium en kalmerende lavendel  en kamille. Masseer voor het slapen gaan een klein beetje van de balm in, op je polsen en slapen, en je slaapt als een roosje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com