Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut
  • Start je detox in januari met Boots Start je detox in januari met Boots
  • Wellness thuis met de producten van Nordik Sense Wellness thuis met de producten van Nordik Sense
  • Salt of The Earth lanceert 3 nieuwe deodorantsprays Salt of The Earth lanceert 3 nieuwe deodorantsprays
  • Xsensible winterboots Xsensible winterboots
  • Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei
shoppen

Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days

Boots laat het deze winter om jou draaien. Dit wordt het seizoen om jezelf te verwennen. Dankzij de nieuwe lijn van Boots, Champneys Heavenly Days. Maw. geen hectische kerst stress, maar waan jezelf even in de luxueuze wereld van  Champneys Luxury Health Spa, en dat gewoon lekker thuis. Eventjes draait het alleen om jou, ontspan van de drukte en gun jezelf een time out. Naast heerlijke ontspanning, dankzij de rustgevende aromatische geur, is de Heavenly Days lijn (de serie bestaat uit 5 producten) ook nog super verzorgend voor je huid, die wel wat extra zorg kan gebruiken met het gure winter weer.

Champneys Heavenly Days Body Souffle; Om je thuis opnieuw een spa break te laten beleven, is deze heerlijk ontspannende butter soufflé ontwikkeld. De souffle is verrijkt met geranium, lavendel, patchouli en kamille

Champneys Heavenly Days Bubble Heaven. Dit badschuim heeft hydraterende eigenschappen met een zacht vleugje lavendel, geranium en kalmerende kamille
.
Champneys Heavenly Days Relaxing Shower Cream. Deze Shower Cream zorgt voor een rustpuntje in de hectiek van elke dag en heeft een geurig aroma van klassieke Engelse bloemen zoals lavendel, geranium en kalmerende kamille.

Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist. Spray de mist over je beddengoed voor het slapengaan en geniet van een heerlijke nachtrust. Maak je hoofd leeg en omring jezelf met de geuren van tuinklassiekers als lavendel, geranium en kamille.

Champneys Heavenly Days Sleep Temple Balm. Deze balm brengt je geest tot rust en laat
je gemakkelijk in slaap vallen. Dit komt door de geur van opwekkend geranium en kalmerende lavendel  en kamille. Masseer voor het slapen gaan een klein beetje van de balm in, op je polsen en slapen, en je slaapt als een roosje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?