You are here: Home » Eten & koken » Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting

Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting

geschreven door Constance

IENS heeft haar 1e IENS Festival gelanceerd en dit is een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50% korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app en zo kan je, extra aantrekkelijk, om een keuken of restaurant te proberen die al jaren op de bucket-list staat.

Hoe werkt Het IENS Festival?
Tot en met 30 november as. stimuleert IENS mensen om uit eten te gaan, waarbij je kan profiteren van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de totale rekening. Dit is het het stappenplan: ontdek online honderden deelnemende restaurants van het IENS Festival, plaats een reservering, ga naar het restaurant, bestel naar eigen keus en ontvang van het restaurant de rekening met 50% korting er direct op verwerkt. Restaurateurs krijgen via het IENS Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. IENS toont hiermee het voordeel van online zoeken en het direct reserveren van een tafel en de gast profiteert van het beste aanbod. Maw. hier is sprake van een win-win situatie.

Welke keuken wordt het meest gereserveerd?
Onderzoek van IENS wijst uit dat elke stad een eigen eetcultuur heeft. Zo gaat de voorkeur in Den Haag,  hoe kan het ook anders, uit naar seafood, hebben Rotterdammers een voorliefde voor de Franse keuken en houden de Amsterdammers het op gevarieerd internationaal. Het IENS Festival biedt de mogelijkheid om buiten de comfortzone te stappen en eens een andere keuken te proberen. De Haagse seafood-fans kiezen misschien wel een Thaise curry en Rotterdammers laten zich culinair verrassen door een Marokkaanse tajine.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com