You are here: Home » Balkon & stadsterras » Stoov lanceert een verwarmd zitkussen, speciaal voor buiten

Stoov lanceert een verwarmd zitkussen, speciaal voor buiten

geschreven door Constance

De aankomende nachten wordt het koud, maar overdag gaat het zonnetje schijnen, dus ideaal om nog even lekker buiten te gaan zitten, op je balkon of in de tuin. Maar krijg je vaak last van koude billen. Speciaal hiervoor heeft Stoov het Stoov warmtekussen ontwikkeld.

Na 2 jaar sleutelen kan Stoov het warmtekussen introduceren. Het Stoov warmtekussen verwarmt door middel van een oplaadbare accu en verbruikt maximaal 12 Watt. En wist je dat traditionele terrasverwarming tot wel 100 keer meer verbruikt! De temperatuur van het Stoov warmtekussen kun je zelf instellen. Stoov verwarmt mensen in plaats van de lucht. Dankzij het zachte verwarmde kussen, gemaakt van stevig en waterafstotend materiaal, is het een zeer geschikte metgezel op het terras op het kleed bij een kampvuur of op de boot. ’s Avonds blauwbekken voor de tent is er vanaf nu ook niet meer bij. Dankzij het Stoov warmte kussen is het zelfs op een frisse avond behaaglijk buiten zitten. Er gaat tenslotte toch niks boven vertoeven in de buitenlucht.

De Stoov is overigens vernoemd naar het eeuwenoude stoofje dat in de middeleeuwen onder meer in de kerk werd gebruikt om de voeten van de kerkgangers op te warmen. Het draadloze warmtekussen is gemaakt van gerecycled schuim en een oersterke stof die ook door outdoor merken wordt gebruikt. De accu zit verwerkt in de onderkant van het schuim, zodat deze niet voelbaar is als je op het kussen zit. Deze accu zorgt ervoor dat de Stoov warmtekussens 4 (hoogste stand) tot 8 uur (laagste stand) kunnen verwarmen. De elektronica zit verwerkt in het label waar ook de aan- en uitknop op terug te vinden is. Het kussen heeft drie warmtestanden. Wordt het te heet onder de billen dan zet je het kussen gemakkelijk een standje lager. Als je er niet op zit schakelt het kussen zich na twintig minuten zelf uit.

Het Stoov warmtekussen is 40 (l) bij 40 (b) centimeter en is voorzien van een wasbare kussenhoes die je gemakkelijk af kunt ritsen. De warmtekussens zijn op dit moment in 3 kleuren verkrijgbaar: charcoal (zwart), granite (grijs) en ashe (beige). De kussens zijn naar Dutch Design en worden in Nederland gemaakt. De warmtekussens worden allemaal met de hand geassembleerd. Alle onderdelen zijn los vervangbaar en je hebt 24 maanden garantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com