You are here: Home » Huis & Tuin » Nieuwe Brabantia afvalemmer, de Bo Touch Bin

Nieuwe Brabantia afvalemmer, de Bo Touch Bin

geschreven door Constance

De meeste afvalemmers zijn niet het toonbeeld van schoonheid, maar je hoeft nu je afvalemmer niet langer te verstoppen. Want de nieuwe Brabantia Bo Touch Bin mag echt gezien worden.  Hij heeft 4 elegante pootjes en is er in maar liefst 8 kleuren.

De Bo Touch Bin is apart, mooi en praktisch. En met 1, 2 of 3 verschillende binnenemmers van 100% gerecycled materiaal is deze afvalemmer ook ideaal voor afvalscheiding. En dankzij de pootjes kan je onder deze afvalemmer gewoon schoonmaken. De afvalemmer is ruimtebesparend, opent bij de lichtste aanraking en blijft open zolang je wilt. En Bo is gemaakt van 40% hoge kwaliteit gerecycled materiaal en heeft een brons Cradle-to-Cradle certificaat en je krijgt 10 jaar garantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com