Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ipanema with STARCK Ipanema with STARCK
shoppen

Nieuwe Brabantia afvalemmer, de Bo Touch Bin

De meeste afvalemmers zijn niet het toonbeeld van schoonheid, maar je hoeft nu je afvalemmer niet langer te verstoppen. Want de nieuwe Brabantia Bo Touch Bin mag echt gezien worden.  Hij heeft 4 elegante pootjes en is er in maar liefst 8 kleuren.

De Bo Touch Bin is apart, mooi en praktisch. En met 1, 2 of 3 verschillende binnenemmers van 100% gerecycled materiaal is deze afvalemmer ook ideaal voor afvalscheiding. En dankzij de pootjes kan je onder deze afvalemmer gewoon schoonmaken. De afvalemmer is ruimtebesparend, opent bij de lichtste aanraking en blijft open zolang je wilt. En Bo is gemaakt van 40% hoge kwaliteit gerecycled materiaal en heeft een brons Cradle-to-Cradle certificaat en je krijgt 10 jaar garantie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?