You are here: Home » Eten & koken » Australian Homemade viert ook dit jaar weer Sinterklaas

Australian Homemade viert ook dit jaar weer Sinterklaas

geschreven door Constance

De chocolatiers uit Nederland bereiden zich al weer maanden voor op hèt chocolademoment van het jaar: Sinterklaas. Het wordt dit Sint-jaar een echte chocopromenade met de exclusieve
rijkelijk belegde chocoladeletters van Australian Homemade, waaronder nieuwe smaken als caramel seasalt en white cranberry forest fruit en de altijd populaire exclusieve letter belegd met
gekarameliseerde noten. Dit jaar zelfs in het hele alfabet verkrijgbaar! Welke ambachtelijk bereide chocoladevariant is jouw favoriet?

Het basisassortiment chocoladeletters van Australian is door de jaren heen enorm uitgebreid. Zo introduceert Australian dit Sinterklaasseizoen opnieuw nieuwe varianten waarmee de basiscollectie met recht een Sinterklaas baas boven baas is te noemen. Spoed je dus naar de schappen voor een nieuwe letter S, want deze chocolade wordt bereid met natuurlijke
ingrediënten en bevat een extreem hoog cacaopercentage. Echt smullen!

Snoepgoed staat op nummer 3 in de top 5 meest gegeven cadeaus en in de decembermaand is chocolade ook nog eens het meest verkochte Sinterklaascadeau. Het maakt dit jaar niet uit welke voorletter iemand heeft, of het nu Xander of Quirien is, bij Australian is het hele alfabet verkrijgbaar. Laat je op 5 december verleiden door deze ultieme giveaways uit het exclusive assortiment.

De meesten verpakken hun boodschap subtiel in een Sinterklaasgedicht, maar er zijn natuurlijk allerlei andere manieren om je gevoel over te brengen aan de persoon die je wilt verrassen. De Chocomoticons van Australian gaan deze feestdagen voorop in het uiten van hun gevoel. Eat your heart out met de Wonderful-variant, Be Amazed of breng je Sinterklaasavond lachend door met de premium Laugh Chocomoticon. Door verschillende typen chocolade te combineren, kunnen de master-chocolatiers van Australian spelen met kleur en vorm.

Wil je eens iets verrassender uit de hoek komen dan de traditionele chocoladeletter en wat extra Sint Spirit toevoegen dit jaar. Dan is de massieve chocolademijter van Australian de ultieme giveaway.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com