Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • L’Occitane Adventskalenders L’Occitane Adventskalenders
  • Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries
  • Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse
  • Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola
  • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

MYMUESLI Adventskalenders

Je kunt er deze Kerst niet omheen; de Adventskalender is booming. En nu is Kerst natuurlijk al een verrassing op zich, maar met de speciale mymuesli adventskalenders kun je dit jaar je surprise level ruim voor de kerst al naar een feestelijk niveau tillen. Vanwege het 10-jarig jubileum komt mymuesli met een gouden versie van de adventskalender zodat je geheel in sfeer en vol verrassingen de decembermaand kunt inluiden.

mymuesli viert haar 10-jarige verjaardag ’in style’ en verpakt 24 heerlijke biologische muesli’s in een gouden adventskalender. Zo kun je elke ochtend van een feestelijk ontbijt genieten met maar liefst 13 verschillende muesli-soorten. Deze mymuesli surprise wordt jouw gouden hoogtepunt tijdens de kerst. Achter elk gouden deurtje van de kalender gaat een bekertje van 85g met de lekkerste verrassings-muesli schuil. Wees voorbereid op 24 december, want de muesli-expert stopte voor kerstavond een bijzondere verrassing in de adventskalender. En wat heel leuk is, door de kleine afmeting van de kalender (40 x 40 x 40 cm) kan je hem gemakkelijk meenemen naar je werk om je collega’s te verrassen.

En speciaal voor de havermoutfans is er de N’oats Adventskalender. Zo kan je elke ochtend genieten van een heerlijk havermoutontbijt in kerstsferen, klassieke N’oats-soorten bereid met speculoos, vanillekipferl en gebakken appel. Echte havermoutfans kunnen een verrassing tegemoet zien want mymuesli mixte 24x hartverwarmend, biologisch N’oats-genot in 9 lekkere smaken in de handige 40g cupjes, dus ideaal voor een ontbijtje on-the-go. Natuurlijk zou mymuesli, mymuesli niet zijn als ze niet een extra verrassing verstopten voor kerstavond!