You are here: Home » Huis & Tuin » Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33

Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33

geschreven door Constance

Ook dit jaar is het weer zover! Het welbekende truffelmenu van 5&33 is vanaf vandaag weer te bestellen. Het truffelseizoen gaat traditiegetrouw in november van start en voor de 3e keer op een rij stelde Executive Chef van 5&33, Nadia Frisina, een heerlijk truffelmenu samen. Het menu is tot eind januari 2018 verkrijgbaar.

Zoals elk jaar vindt de kick-off van het truffelseizoen in november plaats in 5&33, waarna gasten het speciale menu t/m eind januari 2018 kunnen proeven. De verse truffels worden in Umbrië, Italië verzameld en om de dag naar de keuken van 5&33 vervoerd. Chef Nadia Frisina selecteert en weegt de truffels nauwkeurig om ze vervolgens te verwerken in het speciale 3- of 4-gangenmenu. Je kan naast het menu met de zwarte truffel ook kiezen voor de luxueuzere variant met witte truffel. Beide soorten zijn heerlijk te combineren met de bijpassende wijnarrangementen.

Heb je trek in alleen één truffelgerecht? Dan kun je vanaf 21 november elke dinsdag terecht bij ‘Truffle Tuesday’ waar je de fantastische truffelpasta, waar 5&33 bekend om staat, kunt bestellen, inclusief een glas prosecco voor maar € 20,-. Boeken kan via www.5and33.nl/taste. Vergeet niet ‘Truffle Tuesday’ in de comments te vermelden. Truffle Tuesday kan ook geboekt worden t/m eind januari 2018.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com