Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten
  • Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season
  • Restaurant ADAM introduceert een compleet vegetarisch menu Restaurant ADAM introduceert een compleet vegetarisch menu
  • Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
shoppen

Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33

Ook dit jaar is het weer zover! Het welbekende truffelmenu van 5&33 is vanaf vandaag weer te bestellen. Het truffelseizoen gaat traditiegetrouw in november van start en voor de 3e keer op een rij stelde Executive Chef van 5&33, Nadia Frisina, een heerlijk truffelmenu samen. Het menu is tot eind januari 2018 verkrijgbaar.

Zoals elk jaar vindt de kick-off van het truffelseizoen in november plaats in 5&33, waarna gasten het speciale menu t/m eind januari 2018 kunnen proeven. De verse truffels worden in Umbrië, Italië verzameld en om de dag naar de keuken van 5&33 vervoerd. Chef Nadia Frisina selecteert en weegt de truffels nauwkeurig om ze vervolgens te verwerken in het speciale 3- of 4-gangenmenu. Je kan naast het menu met de zwarte truffel ook kiezen voor de luxueuzere variant met witte truffel. Beide soorten zijn heerlijk te combineren met de bijpassende wijnarrangementen.

Heb je trek in alleen één truffelgerecht? Dan kun je vanaf 21 november elke dinsdag terecht bij ‘Truffle Tuesday’ waar je de fantastische truffelpasta, waar 5&33 bekend om staat, kunt bestellen, inclusief een glas prosecco voor maar € 20,-. Boeken kan via www.5and33.nl/taste. Vergeet niet ‘Truffle Tuesday’ in de comments te vermelden. Truffle Tuesday kan ook geboekt worden t/m eind januari 2018.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?