You are here: Home » Beauty » Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris

Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris

geschreven door Constance

We weten allemaal dat je huid verouderd, dit kan door invloeden van binnenuit of buitenaf komen, maar het is een feit. Deze veroudering kan je te lijf gaan met Oenobiol Paris. Dit merk is ontstaan door de medische ervaring van arts en voedingsdeskundige Dr. Marie Béjot.

De visie van Dr. Béjot is dat onze voeding de basis is voor onze schoonheid. Onze voeding bepaalt mede hoe we eruit zien en hoe we verouderen. Een goede gezondheid is dus zichtbaar aan de buitenzijde.
Huidveroudering is onvermijdelijk en wordt versterkt door o.a. slaaptekort, stress, roken, alcohol, UV-straling en slechte voeding, waardoor meer vrij radicalen in ons lichaam vrijkomen. Ons lichaam heeft een eigen afweersysteem tegen vrije  radicalen, maar met het ouder worden wordt dit systeem minder doeltreffend en neemt onze behoefte aan extra anti oxidanten toe.

Je weet waarschijnlijk wel dat je huid bestaat uit 3 lagen, de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid.
De opperhuid is de bovenste huidlaag en is het gezicht voor de buitenwereld en tevens de spiegel van je
gezondheid. Deze bovenste laag wordt veelal goed verzorgd door het gebruik van huidverzorgende crèmes. Maar de zichtbare tekenen van ouder worden, zoals fijne lijntjes en rimpels, zijn symptomen van wat in de tweede huidlaag, de dermis,plaatsvindt. En daar kunnen crèmes niet bijkomen. Maw. huidveroudering moet dus aangepakt worden in de dermis.

De beautysupplementen van Oenobiol Paris voeden de huid van binnenuit (dermis) en doen daar hun werk. In de dermis bevinden zich de huidversterkende elementen, zoals collageen, elastine en de
vochtregulerende elementen. De 4 beautysupplementen (anti-age/gevoelige huid/jonge huid/relax) van Oenobiol Paris dragen bij aan schoonheid van binnenuit. Met een bewezen visie geïnspireerd door de natuur waarbij voedingsstoffen je schoonheid optimaal ondersteunen, zorgt Oenobiol Paris ervoor dat je je goed voelt en er goed uitziet.

De producten van Oenobiol Paris zijn te koop zijn bij o.a. ETOS, DA, DIO, Kruidvat en online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com