You are here: Home » Beauty » Wellness thuis met de producten van Nordik Sense

Wellness thuis met de producten van Nordik Sense

geschreven door Constance

De dagen worden korter, en dan vind ik het altijd weer heerlijk om lekkere verwenmomenten voor mezelf te creëren. En dat kan, gewoon thuis, met Nordik Sense. Dit nieuwe bodycare merk speelt in op je zintuigen, voor een ultiem moment van ontspanning. In de drukte van vandaag is het belangrijker dan ooit om de juiste rustmomenten te creëren. Om weer even helemaal op te kunnen laden door een ultiem moment van ontspanning thuis te kunnen nabootsen, komt Nordik Sense met ‘wellness at home’. Want geluk zit in kleine dingen; vluchtige momenten en verrassende sensaties. Zorg voor je eigen spa at home met de 3 verschillende productlijnen die Nordik Sense biedt: warming, cooling en relaxing.

Tegenwoordig is vrijwel iedereen druk, drukker, drukst. Maar dagelijks slaan we een fijne douche niet over. Een uitgelezen kans om een ideaal ontspanningsmoment voor jezelf te creëren, vindt Nordik Sense. Alle producten zijn gebaseerd op een eeuwenoude Noorse kuurtraditie, waarbij cycli van warme en koude belevingen worden opgevolgd door een periode van ultieme rust. Door het totaal plaatje van shower gels, shower oils, shower scrubs en bodylotions worden de verschillende zintuigen geprikkeld.

Door de heerlijke geuren liggen ontspanning en harmonie binnen handbereik tussen de dagelijkse hectiek door. Mix en match de verschillende lijnen en de daarbij behorende sensaties op jouw favoriete manier: alle variaties zijn mogelijk.

De warming producten zorgen voor een volledige verwarmende sensatie. Warmte en gemoedsrust vloeien voort uit het gebruik van de producten uit deze lijn: raak totaal ontspannen, zowel je lichaam als je geest.
Wil je verfrissing, dan is de cooling serie precies wat je nodig hebt. Geef jezelf hernieuwde energie in
een handomdraai door de verfrissing van je geest en het pure, zuivere gevoel dat je aan het gebruik van de cooling producten overhoudt.
Wil je in opperste staat van ontspanning raken, dan is de relaxing lijn het antwoord. Kamille zorgt er
in deze producten voor dat je dat ontspanmomentje kunt creëren. Waan je even in een andere wereld, laat de drukte achter je om daarna helemaal herladen terug te komen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com