You are here: Home » Fashion » Test; The North Face Union Tank sporttop

Test; The North Face Union Tank sporttop

geschreven door Constance

Ik had beloofd dat ik ook een sporttop van The North Face zou gaan testen, en wel de Union Tank. Inmiddels heb ik deze top al een aantal malen naar de sportschool aangehad.

union tank voorkant

De Union Tank sporttop is er in 2 kleuren, wit en oranje. En de top bestaat uit een sportbh, die je kan vastklikken in de top zelf en de top. De top zelf is niet strak, en dat vind ik heel prettig en aan de onderkant zit een koordje waarmee je top strakker of losser kunt maken, op je heupen.

Mijn ervaring met de meest, ingebouwde, sportbh’s is niet al te best; want of de top is te klein of te groot, of de onderkant van de bh komt halverwege mijn borsten en heeft de bh totaal geen. Want je borsten worden op die manier totaal niet ondersteund. Maar bij de sportbh van de Union Tank is dat allemaal niet het geval; de bh zit goed strak (ideaal tijdens workouts zoals spinning, aerobic of hardlopen) en sluit ook mooi aan onder mijn borsten. En doordat ie ook los te maken is , kan je er ook voor kiezen om toch je eigen (sport)bh onder de top zelf te dragen. Het materiaal van de stof is ook heel prettig, en droogt lekker snel.

En mocht je nu de Union Tank sporttop bestellen, hij is ook nog eens  in de ‘sale’.

untion tank achterkant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com