You are here: Home » Beauty » Limited Edition “Contourious” by CATRICE

Limited Edition “Contourious” by CATRICE

geschreven door Constance

Geef prachtige accenten aan je gezicht met de illusie van licht en schaduw; contouring and strobing zijn de trends van dit moment. Van half augustus tot half september 2016 as., voorziet de Limited Edition “Contourious” by CATRICE je van professionele tools om je de technieken van deze trend uit de beautywereld eigen te maken. Crèmige en poederachtige texturen in zacht champagne, rosé en bruin flatteren ieder huidtype.

catrice-contour

Contourious by CATRICE – Brow Shaper
Perfecte vorm. Vul direct eventuele onvolkomenheden in je wenkbrauwen met deze extra dunne Brow Shaper. Met het kwastje aan het andere uiteinde van het penseel breng je je wenkbrauwen in vorm voor de perfecte look.

Contourious by CATRICE – Contouring Cream Palette
Perfecte mix. De twee matte, crèmige tinten kunnen gecombineerd worden voor een enkele tint of apart worden gebruikt om lichte of donkere accenten aan te brengen. Door het geïntegreerde spiegeltje is dit palette perfect om mee te nemen in je handtas.

Contourious by CATRICE – Highlighting Stick
Ongelimiteerde glans. Een crèmige textuur met een lichte parelglans voor een schitterende glans. Geeft nauwkeurige highlights en mengt zich moeiteloos met je huid.

set contourious

Contourious by CATRICE – Strobing Duo Highlighter
Reflecties. Deze fijne poeder bevat lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights op je gezicht en/of hals.

Contourious by CATRICE – Sculpting Powder Palette
Highlight, Blush en Contour: twee poeder paletten met perfect op elkaar afgestemde tinten. De zijdezachte textuur is makkelijk aan te brengen en mengt zich eenvoudig met de huid.

Contourious by CATRICE – Lip Contour & Colour
Lippen om van te dromen. Twee producten in één verpakking: de matte lipliner geeft een perfecte omlijning en kan gebruikt worden om je lippen in te kleuren en de lipgloss geeft een glanzende finish. Donker rosé-nude en rosewood zijn perfect voor iedere look.

Contourious by CATRICE – Contouring Brush
Kwaliteit voor iedere dag. Highlight en contour met slechts één tool. De dunne, ergonomisch gevormde kwast met dikke en zeer kwalitatieve borstelharen kan gebruikt worden om highlights en schaduwen aan te brengen voor het al dan niet accentueren van delen in het gezicht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com