Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Scholl lanceert de Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Scholl lanceert de Scholl Velvet Smooth Wet & Dry
  • Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingssysteem Scholl Velvet Smooth Elektronisch Nagelverzorgingssysteem
shoppen

Scholl FEET POP-UP BAR in Amsterdam

Scholl is al meer dan 100 jaar de internationale expert in de behandeling, schoonheid en wellness voor de voeten. Vorig jaar konden al 300.000 Nederlandse vrouwen kennismaken met de ongelooflijke zachtheid van de Scholl Velvet Smooth Express Pedi.

scholl velvet smoot pedi

Dit jaar wil Scholl iedereen laten genieten van de zachtste voeten ooit, door middel van de Feet Pop-Up Bar die op volgende week vrijdag 26 en zaterdag 27 juni zal openen in Amsterdam!

Zeg vaarwel tegen je oude voetenvijl. Zeg hallo tegen Velvet Smooth Express Pedi. Scholl nodigt iedereen uit om naar de Feet Pop-up Bar te komen en hun oude voetenvijl in te ruilen voor een gratis pedicure, volledig kosteloos en zonder afspraak.

velvet smooth pedi feet pop-up bar

Op 26 en 27 juni as. kun je je voeten toevertrouwen aan de ervaren handen van onze professionele pedicures die je een perfecte behandeling zullen geven met de Velvet Smooth Express Pedi. Je hebt de keuze uit 3 verschillende behandelingen: voetmassage, nagelverzorging of het lakken van de nagels.
Locatie:
Gerard Doustraat 76,
1072 VW Amsterdam
Noteer deze data alvast in je agenda en laat je voeten helemaal summerproof maken bij de Scholl Feet Pop-Up Bar!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?