You are here: Home » Green gadgets » Batavus introduceert de Diva Cargo en E-Diva Cargo

Batavus introduceert de Diva Cargo en E-Diva Cargo

geschreven door Constance

Speciaal voor alle dames die op zoek zijn naar een nieuwe (elektrische) stadsfiets heeft Batavus een mooi nieuw model geïntroduceerd; de Diva Cargo en de E-Diva Cargo.

Batavus Diva Cargo

Deze nieuwe trendy en comfortabele stadsfiets is stijlvol en praktisch maar is ook comfortabel.. Als je regelmatig langere afstanden fietst, is een Diva ideaal. Met vijf versnellingen en handremmen zijn die kilometers geen probleem. De fiets is voorzien van een naafdynamo voor veilige verlichting waarmee je ook als het donker is goed zichtbaar bent. En omvallen doet de Diva al helemaal niet, met de stevige en stabiele tweepoot standaard. En de Diva Cargo heeft ook een Yepp Cargo fietsmand waar al je bagage gemakkelijk in vervoerd kan worden.

e-bike diva

Maar ga je toch liever voor een e-bike? (Ik kan uit ervaring spreken dat als je eenmaal een Batavus e-bike gewend bent je nooit meer iets anders wil.) De Diva Cargo is er ook als E-Diva Cargo, een elektrische varian en ook heeft zij vijf versnellingen en heeft ook de Yepp Cargo als boodschappenmand.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?