You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen

Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen

geschreven door Constance

Speciaal voor alle vaders die regelmatig op de fiets stappen, recreatief of om naar het werk te gaan, heb ik nog een leuke Vaderdag cadeautip; een Basil fietstas of fietsaccesoires.

image001

Speciaal voor de Vader die fietsend het werk opzoekt is er de de nieuwe serie Portland Man van Basil. Portland Man bestaat uit een messenger bag, slim fit double bag en zadeltasje. En nu kan alles wat ie nodig is, gemakkelijk kan mee.

Voor de hipster pappa is er de Basil Urban Fold. Deze serie bestaat uit een crossbody bag, messenger bag en double bag. En deze tasssen hebben mooie, functionele en handige details.

Gebruikt pappa de fiets meer om te ontspannen? En gaat ie het liefst met het hele gezin op pad? Dan is hij goed geëquipeerd met Basil Sport Design, een uitgebreide serie fietstassen en -accessoires met de stijlkenmerken ‘functioneel’, ‘vlot’ en ‘veilig’.

Basil-Portland-rek

En is je vader eigenlijk een combi en niet echt in een hokje te stoppen, dan zijn de tassen uit de series Portland, Urban Fold en Sport Design prima te combineren met kratten, bellen, zadeldekjes en manden zoals de Cadiz Flex, Concord XL Flex, Bern, Cairo of Corsica.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com