Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
wonen

Philips lanceert de Saeco Incanto espressomachine

Testman en ik hebben alweer een tijdje de Saeco Minuto espressomachine in onze keuken staan, en we zijn super blij; alleen dat ontkalken elke maand. Het is en blijft een vervelend werkje. En daarom introduceert Saecco nu de Incanto espressomachine en dit model hoef je pas na 5.000 kopjes koffie te ontkalken.

saeco incanto

De Incanto One Touch Milk Carafe is een volledig automatische espressomachine voor liefhebbers van authentieke Italiaanse espresso, cappuccino en latte macchiato. Door 100% keramische maalschijven blijft de smaak van de verse boon optimaal en door de nieuwe en unieke AquaClean technologie is ontkalken niet meer nodig is tot 5000 kopjes koffie. De koffiesterkte kan bovendien worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren dankzij de vijf maalstanden (van fijn tot grof), die zorgen voor een intenser of juist zachter aroma. Dankzij de innovatieve melkkan met dubbel reservoir produceert de machine heerlijk melkschuim dat zonder spatten in het kopje wordt geschonken. De slimme en gebruiksvriendelijke geheugenfunctie onthoudt de persoonlijke voorkeuren voor de zetduur van elke koffievariant. Via het display kunnen de koffiesterkte en temperatuur worden aangepast aan de individuele voorkeuren van de gebruiker. De volledig uitneembare koffiezetmodule kan in een handomdraai worden gereinigd.

incanto met melkopschuimer

Het nieuwe gepatenteerde AquaClean-filter gaat de opbouw van kalkaanslag tegengaat en ook wordt het water gezuiverd voordat het door het apparaat wordt gebruikt. Dit innovatieve filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een ionenwisselaar en een microporeus filter dat poederdeeltjes tegenhoudt. Het gepatenteerde systeem zorgt bovendien voor een grondigere reiniging van het water en geeft een authentieke koffiesmaak.

De Saeco Incanto One Touch Milk Carafe is vanaf volgende maand te koop en is er in 3 varianten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?