You are here: Home » Home gadgets » Philips lanceert de Saeco Incanto espressomachine

Philips lanceert de Saeco Incanto espressomachine

geschreven door Constance

Testman en ik hebben alweer een tijdje de Saeco Minuto espressomachine in onze keuken staan, en we zijn super blij; alleen dat ontkalken elke maand. Het is en blijft een vervelend werkje. En daarom introduceert Saecco nu de Incanto espressomachine en dit model hoef je pas na 5.000 kopjes koffie te ontkalken.

saeco incanto

De Incanto One Touch Milk Carafe is een volledig automatische espressomachine voor liefhebbers van authentieke Italiaanse espresso, cappuccino en latte macchiato. Door 100% keramische maalschijven blijft de smaak van de verse boon optimaal en door de nieuwe en unieke AquaClean technologie is ontkalken niet meer nodig is tot 5000 kopjes koffie. De koffiesterkte kan bovendien worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren dankzij de vijf maalstanden (van fijn tot grof), die zorgen voor een intenser of juist zachter aroma. Dankzij de innovatieve melkkan met dubbel reservoir produceert de machine heerlijk melkschuim dat zonder spatten in het kopje wordt geschonken. De slimme en gebruiksvriendelijke geheugenfunctie onthoudt de persoonlijke voorkeuren voor de zetduur van elke koffievariant. Via het display kunnen de koffiesterkte en temperatuur worden aangepast aan de individuele voorkeuren van de gebruiker. De volledig uitneembare koffiezetmodule kan in een handomdraai worden gereinigd.

incanto met melkopschuimer

Het nieuwe gepatenteerde AquaClean-filter gaat de opbouw van kalkaanslag tegengaat en ook wordt het water gezuiverd voordat het door het apparaat wordt gebruikt. Dit innovatieve filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een ionenwisselaar en een microporeus filter dat poederdeeltjes tegenhoudt. Het gepatenteerde systeem zorgt bovendien voor een grondigere reiniging van het water en geeft een authentieke koffiesmaak.

De Saeco Incanto One Touch Milk Carafe is vanaf volgende maand te koop en is er in 3 varianten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com