Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
  • LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie! LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!
  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy

Fotokunst via Lumas

Betaalbare fotokunst voor iedereen, dat is wat Lumas Gallery beoogt, althans in mijn perceptie.

In Berlijn heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Lumas. De galerie daar is groot en er hangen fantastische foto’s. (Heel) klein en ook (heel) groot! Artistieke maar zeker ook grappige afbeeldingen. Ik ben er zelf een mooi werk tegengekomen van een Hongaarse fotograaf. Zijn werk was alleen niet goedkoop en daarom heb ik het niet aangeschaft. Ik heb er wel lang over getwijfeld. Zal ik wel, zal ik niet…..toch te duur, dus heb ik het als screensaver op mijn pc geinstalleerd om het iedere dag te kunnen bekijken.

In het voorjaar na een skivakantie belandde ik in Salzburg en ook daar was een vestiging van Lumas. Weliswaar veel kleiner dan die in Berlijn maar het ademde dezelfde sfeer en had ook weer erg mooie kunstwerken hangen. Die van mij zat er niet bij. Eenmaal thuis bleef het knagen. Lumas op internet opgezocht en gekeken of er een Nederlandse vestiging is. Die blijkt er te zijn. Aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Ik heb contact gezocht met de gallery director omdat het werk op aanvraag was. Via haar heb ik met wat omwegen het kunstwerk in Amsterdam laten komen. Ze zijn erg servicegericht in Amsterdam en ik mocht dan ook een paar weken later het kunstwerk in mijn armen sluiten. Nu hangt het prachtig te zijn in mijn keuken. Ik ben er zo blij mee.

Dus, voor mooie fotokunst, www.lumas.com

Mark Boersbroek, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?