Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Schemerschakelaar voor buiten Schemerschakelaar voor buiten
  • IKEA lanceert flexibel design IKEA lanceert flexibel design
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • IKEA maakt van je huis een groene jungle IKEA maakt van je huis een groene jungle
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
wonen

Gacoli tuinverlichting, mooi en energiezuinig

De tijd van lekker lang in de tuin zitten is aangebroken en dan is het heel prettig als je dit bij mooie, design tuinverlichting kunt doen, en helemaal als deze ook energiezuinig is. Dat kan met de tuinverlichting van Gacoli.

gacoli-nomad

De grenzen tussen binnen en buiten vervagen: dankzij de regendouche, buitenkeuken, veranda en hangmat krijgt onze tuin steeds meer comfort en kan het tegenwoordig worden gezien als ‘buitenkamer’. Met de tuinlampen van Gacoli neem je de sfeer van binnen mee naar buiten. Je herkent de meeste Gacoli modellen aan de strakke, witte lampenkap en RVS voet.

gacoli-monroe

Maar naast de grote selectie schemerlampen is er ook parasol-, muur- en padverlichting verkrijgbaar. Zo geef je gemakkelijk een chique uitstraling aan elke plek in de tuin. Voor onder de overkapping en veranda zijn er de Monroe en Roots No.1, stijlvolle hanglampen voor buiten. Of hang ze in de boom voor een speels effect.

En dat alles kan zonder dat je je tuin over hoop hoeft te halen voor kabels en snoeren want de verlichting van Gacoli werkt op zonne-energie. De buitenlampen zijn snoerloos en op elk moment te verplaatsen. Aan de binnenkant van de lampenkappen zit de EMU (Energy Management Unit) die het daglicht opvangt en omzet in energiezuinige, warm witte ledverlichting. De zon zorgt er dus voor dat jouw tuin wordt verlicht als het donker wordt. Gunstig voor de energierekening en beter voor het milieu.

gacoli checkmate

Er is sinds kort ook een nieuwe maat in de tuin: de Gacoli Checkmate No.1 en deze is met zijn 23 cm de kleinste (tuin)tafellamp van Gacoli en hierdoor is ie ook ideaal om mee te nemen naar de camping of als sfeermaker op de tuintafel. Wil je iets meer licht? De Checkmate No. 2 is 49 cm hoog.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de werking van de Gacoli lampen? Kijk dan even op deze YouTube video. [youtube]www.youtube.com/watch?v=8p6vuvZOGvU[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?