Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • Klimaatbestendig, slim en eigentijds; dit zijn de tuintrends van 2019 Klimaatbestendig, slim en eigentijds; dit zijn de tuintrends van 2019
  • December tip; vogels voeren, juist met Kerst December tip; vogels voeren, juist met Kerst
  • Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season
  • De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie
shoppen

Vaderdag gadgets cadeautips

Tja, je kunt nu niet meer aankomen met een zelfgemaakte asbak of beplakte stropdas op Vaderdag. De vader van nu wil meer, handige en leuke gadgets. Daarom heb ik 5 Vaderdag gadgets cadeautips voor je op een rijtje gezet.

image004

Allereerst de sonoro retro radio’s. Deze zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar en hiermee kan je Spotify streamen (vanaf je smartphone of tablet, via BT) maar ook naar digitale radio luisteren, in DAB+ kwaliteit. Er zijn verschillende modellen, zoals de sonoroCD, de sonoroRADIO en de sonoroLONDON.

fitbit surge

Ik draag zelf alweer een aantal jaar de FitBit Flex (een van de eerste bewegingsarmbanden die gelanceerd is) maar inmiddels zijn er vele nieuwe modellen te koop en de meest geavanceerde is de FitBit Surge. De 8 sensortechnologie combineert de dagelijkse activiteitenmeting met gps, hartslagmeting en smartwatchfuncties. Hiermee haalt je vader (of jijzelf) alles uit zijn trainingen.

sonos play1

Met de Sonos PLAY:1 speakers wordt de huiskamer gevuld met een mooi geluid en je kunt in elke kamer een ander nummer afspelen, maar natuurlijk ook door het hele huis dezelfde muziek. En momenteel krijg je de Sonos PLAY:1 speakers (bij aanschaf van 2 stuks) ook nog eens euro 50,- korting!

En heeft je vader (of je man) al een Sonos? Schaf dan een van de soundproducten van Vogel’s aan, want deze passen er perfect bij, zeker voor de audiofiel die houdt van een goede akoestiek.

Idol3

En voor de vader die een smartphone wil waarmee hij kan luisteren naar zijn muziek en die ook voorzien is van de laatste snufjes is er de Alcatel IDOL 3. Want dit is een rockende smartphone vol muziek en technologie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?