Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
  • Vaderdagtip; Ultimate Ears lanceert limited edition Second Street Collection Vaderdagtip; Ultimate Ears lanceert limited edition Second Street Collection
  • Test; UE Wonderboom bt speaker Test; UE Wonderboom bt speaker
  • Test; Ultimate Ears WONDERBOOM, bt speaker Test; Ultimate Ears WONDERBOOM, bt speaker
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
ladygadgets

Ultimate Ears lanceert speaker UE ROLL

Nog net voordat iedereen op vakantie gaat lanceert Ultimate Ears haar nieuwe speaker, de UE ROLL. En deze draagbare en waterbestendige Bluetooth speaker laat je altijd en overal genieten van je eigen favoriete muziek.

ue roll sfeerbeeld

De UE ROLL heeft een krachtig en helder 360-graden geluid. De diepe bass zorgt voor lekkere beats. Naast z’n krachtige sound, borduurt ook het ontwerp van de UE ROLL verder op zijn voorganger, de UE BOOM, en is de speaker zo gemaakt dat je hem gemakkelijk kan meenemen. Je kunt de UE ROLL,  via het elastische koord, vastmaken ana je zwembroek of rugzak en is gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen, dus je kunt ermee spelen, gooien of laten vallen zonder je zorgen te hoeven maken dat de speaker het niet overleeft.

ue roll modellenMet de UE ROLL-app voor iOS en Android kun je wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid zelfs verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears serie. Updates zijn draadloos via de app beschikbaar. Hierdoor kun je er eenvoudig extra features aan toevoegen en nog meer van je speaker genieten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?