Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • LaDress zwangerschapsjurkjes LaDress zwangerschapsjurkjes
  • LaDress Boutique LaDress Boutique
  • LaDress gaat Eco LaDress gaat Eco
  • LaDress zomerjurkjes LaDress zomerjurkjes
  • LaDress jurken LaDress jurken
  • Strandjurkje van LaDress Strandjurkje van LaDress
shoppen

Unieke LaDress

When will she arrive? What will she look like? Will she be printed, will she be bright? Will she look sweet or stunning? Or is she a luxury diva? She can be a familiar face or a brand new girl in town…One thing is for sure: she’s Unique! Hold on, for a new Unique LaDress will make her entrance pretty soon. She will be limited, special and highly exclusive. Once she appears and is sold, she will never reappear in our collection again, for she is a true one of a kind.


Het Unique LaDress concept draait geheel om exclusiviteit. Onaangekondigd verschijnt er eens per maand een geheel uniek jurkje op de LaDress site. Soms zijn er 10 stuks, soms 5 of, je weet het nooit. Ieder jurkje is dan ook uniek gelabeld, 1/5, 3/10, 3/3…

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?