Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
shoppen

Nieuwe Shick* Wintercollectie

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen en laarzen die passen bij glitter, glamour en winterse outfits! Met de nieuwste Shick* collectie zit je helemaal goed. Er zijn genoeg pumps en laarzen om uit te kiezen.

Dus steel de show met de glittering pump want deze winter is het thema verleiding en glamour bij Shick*. Of ga voor een super vrouwelijke look. Modern en vrouwelijk tegelijk. Dé look voor women on a mission! Kies voor een pantalon met killerheels of juist een vrouwelijk jasje en skinny jeans met sleehak of ballerina. Of draag veterschoentjes onder je damessmoking, gecombineerd met een klein, vrouwelijk tasje. Ook deze winter overheerst de enkellaars dus mocht je nog geen exemplaar hebben, dan is nu het moment om in te slaan bij Shick*, en je kan ‘m overal mee kan combineren. Behalve je voeten, houden de hoge winterlaarzen van Shick* ook je benen lekker warm en tegelijk kom je shiny en fabulous voor de dag! Dus laat deze laarzen niet lopen: comfy sleehak of high heels, keuze genoeg.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?