You are here: Home » Beauty » Beautyproducten bij supermarkt keten Mercadona

Beautyproducten bij supermarkt keten Mercadona

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik al aangekondigd dat ik de aankomende tijd regelmatig aandacht ga besteden aan Spaanse artikelen en producten. En ik begin vandaag met de beautyproducten die je bij de Mercadona kan kopen. Mercadona is een Spaanse supermarkt keten, en staat bekend om haar uitstekende ‘eigen’ merk cosmetica, haar- en huidverzorging.

Ik begin met de haarverzorgingsproducten. Er worden een aantal nieuwe lijnen & producten gelanceerd waar ik een aantal van heb uitgelicht.

Dit najaar lanceren zij een nieuwe verpakking voor hun Natural haarverzorgingslijn. Als je haar te lijden heeft gehad van zon, zee en strand en je kleurt en/of stijlt je haar regelmatig dan is deze serie, bestaande uit shampoo, haarmasker en serum perfect voor je haar. Hiermee verzorg je je haar en wordt je haar ook veerkrachtiger.

 

Is je haar extreem droog en breekt het snel af, dan heeft Mercadona de Restructuring Line geïntroduceerd. Deze serie bestaat uit een shampoo, haarmasker en een serum. De ingrediënten zijn Creatine, Elastin en Keratin en hiermee wordt je haar weer gezond en glanzend.

Ook de heren worden niet vergeten, want speciaal voor hen is er de Men serie, die bestaat uit een shampoo en een anti-haarverlies serum. Deze serie zorgt ervoor dat de mannen minder last gaan krijgen van haarveries en tevens wordt ook de hoofdhuid verzorgt. De shampoo en het serum zorgen voor dikker, voller en steviger haar.

 

Verder zijn er 3 verschillende nieuwe waxen/clay voor heren én dames met kort haar. Deze producten zorgen het stylen en shapen van je haar en geven ook volume en controleren zgn. frizz.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com