You are here: Home » Wellness » Vistaprint lanceert mondkapjes ontworpen door kunstenaars

Vistaprint lanceert mondkapjes ontworpen door kunstenaars

geschreven door Constance

Vistaprint lanceert zijn eerste kunstenaarscapsulecollectie van mondkapjes. In de collectie zijn mondkapjes te vinden met ontwerpen van wereldberoemde kunstenaars en merken die onder leiding staan van kunstenaars: Parra, Futura
Laboratories, Jen Stark en Geoff McFetridge.

Dit is de eerste van een reeks lanceringen en maakt deel uit van het streven van Vistaprint om het dragen van mondkapjes normaler te laten voelen en kunstenaars een nieuw canvas te bieden.

 

Door deze ontwerpen van internationaal erkende kunstenaars op mondkapjes te drukken, streeft Vistaprint ernaar om mensen te beschermen en tegelijk een manier te geven om zich artistiek uit te drukken en toegankelijke kunst met ze te delen. In de toekomst zullen aanvullende reeksen met andere kunstenaars aangekondigd worden.

De collectie laat de print- en ontwerpmogelijkheden van Vistaprint zien op een product dat hoofdzakelijk bescherming biedt. De ontwerpen in deze capsulecollectie geven de kenmerkende stijl weer van elke kunstenaar die eraan heeft meegewerkt. Zoals alle mondkapjes van Vistaprint met geïntegreerd filter, kunnen de mondkapjes uit deze collectie gewassen en hergebruikt worden. Ze zijn voorzien van verstelbare oorlussen en een geïntegreerd filter dat steeds opnieuw gebruikt kan worden.
Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com