You are here: Home » lifestyle nieuws » Lifestylelady, voor en na een half jaar corona

Lifestylelady, voor en na een half jaar corona

geschreven door Constance

De afgelopen maanden is er heel veel gebeurd, in mijn privéleven maar ook op zakelijk vlak. En dat heeft alles met corona te maken en dat wil ik met jullie, mijn lezeressen en lezers, delen.

Op 1 maart van dit jaar hadden wij een mooi scenario in gedachten. Ons huis in Amersfoort was verkocht, we zouden in april naar Spanje vertrekken (we hebben hier 2 jaar geleden een nieuwbouw appartement gekocht dat in juni zou worden opgeleverd) maar door de code rood konden die plannen niet doorgaan. Daarop hebben wij besloten om, tm half juli, in de Kop van Noord Holland (Groote Keeten) te gaan wonen.

Half juli was het dan eindelijk zover, we konden naar Spanje toe en werd ons appartement opgeleverd. Het was de bedoeling  dat ik op en neer zou gaan vliegen tussen Spanje en Nederland om mijn werk als purser te kunnen doen. Maar helaas heeft dit anders uitgepakt want de luchtvaart heeft een behoorlijke klap gekregen, zoals jullie weten.

En heb ik besloten om gebruik te maken van de vrijwillige vertrekregeling die mijn werkgever mij heeft aangeboden en dit houdt in dat mijn werk in de lucht per 30 november as ophoudt. Dus kan ik vanaf 1 december as op zoek naar een ander leuke baan, want ik wil uiteraard graag aan het werk blijven. (We komen eind oktober weer terug naar Nederland want dan wordt ons nieuwbouw appartement in Nederland opgeleverd, dus kan ik weer aan de slag met uitzoeken van een nieuwe keuken, een vloer, meubels etc.)

De aankomende weken ga ik een aantal artikelen schrijven over producten die je (eigenlijk) alleen in Spanje kan tegenkomen want inmiddels ben ik behoorlijk los op alles wat je in dit heerlijke land kan kopen. En of het nu om eten & drinken of om cosmetica, kleding of meubels en accessoires, er is hier heel veel leuks te koop.

Kortom, op 1 maart jl. had ik nooit kunnen vermoeden hoe mijn leven er vandaag uit zou zien, maar aan de andere kant weet ik zeker, het gaat goed komen!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com