You are here: Home » Accessoires » Xiaomi lanceert de Mi Watch Lite smartwatch

Xiaomi lanceert de Mi Watch Lite smartwatch

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een betaalbare smartwatch? Dan is de Xiaomi Mi Watch Lite een hele voordelige keuze (adviesprijs is €59,95). Dit nieuwe model heeft heel veel functies waardoor je 2021 op een gezonde én slimme manier kan beginnen.

Wat kan de Mi Watch Lite allemaal? Het bijhouden van alle in- en outdooractiviteiten, de kwaliteit van je slaap en hij houdt ook je stressniveau in de gaten. En speciaal voor de zwemmers, hij is waterbestendig tot 50 meter diep en houdt rekening met verschillende zwembewegingen.

Verder zit er in het horloge de GPS- en GLONASS technologie waardoor je een beter signaal hebt om loop- en wandelroutes uit te stippelen en worden je buiten activiteiten  nog beter in kaart gebracht. Verder kan je, met de 3-Axis digitale accelerometer en de 3-Axis gyroscoop, elf verschillende sporten (zowel binnen als buiten) nauwkeurig meten. Dit varieert van joggen tot wielrennen maar ook jouw home work-out kan worden gemeten.

Wil je weten of je goed slaapt, ondanks alle corona perikelen, of heb je last van stress? De Mi Watch Lite houdt je hartslag in de gaten, net als je slaapcyclus. En je kan verschillende ademhalingsprogramma’s bekijken die je kunnen helpen om je stresslevel te verlagen.

De Mi Watch Lite is ook een mooi sieraad aan je pols, want de horlogeplaat is in zwart, zilver of zand. En voor het horlogebandje kan je kiezen uit zwart, roze, ivoor, marineblauw of ivoor.

Verder gaat de batterij wel 9 dagen mee en is ie na 2 uur aan de lader weer klaar voor gebruik

De Mi Watch Lite heeft een batterijduur van tot wel negen dagen. De batterij volledig opladen duurt slechts twee uur.
Alle data worden direct gesynchroniseerd via de Xiaomi Wear app en Dde Mi Watch Lite is compatibel met het Android-besturingssysteem en iOS. Verder zijn er meer dan 120 verschillende emoji’s beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com