You are here: Home » Accessoires » Leuke Valentijnscadeaus van Vistaprint

Leuke Valentijnscadeaus van Vistaprint

geschreven door Constance

Valentijnsdag komt eraan maar deze zal anders dan anders gevierd gaan worden. Of de restaurants open zijn is nog niet bekend, dus reserveer anders alvast een lekkere take-away maaltijd. Of nog beter, ga voor homecooking met sterren, op deze manier steun je jouw lokale favoriete restaurant.

Maar ook de Valentijncadeaus zijn dit jaar anders, je kan niet even naar de winkel of een lekker luchtje of een ander cadeau te kopen. Dus moet je creatief zijn en dat kan met Vistaprint. Zij hebben leuke en originele cadeaus; zoals het ontwerpen van mondkapjes met je eigen print, tot kussens en fleece dekens met een foto van jou en je partner.

1) Ontwerp matchende maskers voor jou en je vriend of vriendin
Houd jezelf en je partner veilig met de kleurrijke mondkapjes van Vistaprint of ga creatief aan de slag met een eigen ontwerp voor mondkapjes! Wat dacht je van deze leuke mondkapjes met hartjes of bloemen?


2) Vier je Valentijnsdag op afstand? Houd je geliefde warm met een fleece deken met een leuke foto van jezelf en bijpassend kussen! Zo weet je zeker dat je niet vergeten wordt.


3) Vereeuwig een romantisch moment op canvas
Laat je vriend of vriendin weten hoeveel je van ze houdt door jullie romantische moment te vereeuwigen op canvas. Die ene grappige foto, of foto van de eerste date kan je boven je bank of bed hangen.Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com