You are here: Home » Events » Speciaal voor alle kinderen; de Gekke Haren Challenge

Speciaal voor alle kinderen; de Gekke Haren Challenge

geschreven door Constance

Inmiddels zijn de scholen alweer ruim 6 weken dicht, en moeten alle kinderen zijn of haar vrienden en vriendinnetjes heel erg missen. Voor ouders is het een gedoe om thuis les te geven en zelf ook nog productief te bljiven en de meesters en juffen moeten vanaf afstand proberen de kinderen bij de les te houden.

Maarrrrr  vanaf 1 t/m 5 februari is het zover want dan kunnen alle basisschoolklassen in Nederland deelnemen aan de ‘Gekke Haren Challenge’! Dus schrijf jouw klas en zo maak je kans op een online klassenfeest, samen met Meester Jesper. En ook krijgen alle winnende kinderen een cadeaupakket thuis.

Alle kinderen, juffen en meesters moeten voor deze challenge hun haar stylen zoals zij dat willen. Vraag hulp aan je ouders en/of oudere broer of zus en ga aan de slag.  Staartjes, vlechten, kleuren, een kuif, glitters of een stoere hanenkam: alles mag en niets is te gek!

Meedoen is heel simpel: iedere leerling maakt een foto van zijn of haar creatieve coupe en deelt dit met de leraar of klassenouder. En zij of hij stuurt alle verzamelde foto’s in via de website. Op 5 februari zal de jury beslissen en wordt de winnaar bekend.

Wie is Meester Jesper?
Meester Jesper is leraar op de basisschool De Wegwijzer in Winssen. Daarnaast is hij razend populair online vanwege zijn leuke, grappige en vaak leerzame video’s op social media zoals TikTok en Instagram. Alleen al op TikTok heeft hij zo’n 145K volgers die hem maar liefst 3,8 miljoen likes hebben gegeven! Bovendien is hij genomineerd voor de Zapp Award 2021 in de categorie ‘ Favoriete Ster Online’.

https://www.instagram.com/p/CKl3rLWp0rA/

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com