You are here: Home » Events » Expositie Snoopy en Belle in Fashion

Expositie Snoopy en Belle in Fashion

geschreven door Constance

Gisteren ben ik aanwezig geweest bij de opening van de expositie, in de 5&33 Gallery, art’otel in Amsterdam, “Snoopy en Belle in Fashion”.

Opening-0004(1)

In de reizende expositie “Snoopy and Belle in Fashion presented by MetLife” staat Snoopy en zijn zusje Belle in het middelpunt en dragen zij unieke creaties van ‘s werelds meest toonaangevende ontwerpers en visionairs.

En tijdens het exclusieve openingsevent werd ook het meest recente ontwerp van Edwin Oudshoorn, de eerste Nederlandse ontwerper die meewerkte aan deze expositie, onthuld. Na Amsterdam reist de expositie door naar o.a. Berlijn, Parijs, Milaan om in 2016 de tour in Azië voort te zetten.

SBIF_Betsey Johnson@5&33 Gallery

De internationale modehuizen die speciaal voor Snoopy en Belle hebben ontworpen in deze vernieuwde expositie zijn o.a.: Anna Sui, Betsey Johnson, Bibhu Mohapatra, Calvin Klein Collection, Christian Siriano, Costello Tagliapietra, DKNY, Diane Von Furstenberg, Dsquared2, Dries Van Noten, Emanuel Ungaro, Isaac Mizrahi, Isabel Marant, J. Mendel, Kenneth Cole, Lisa Perry, MAC Cosmetics, Opening Ceremony, Philip Treacy, Rodarte, Royal Asscher, Swarovski, Tracy Reese, VPL by Victoria Bartlett, en Zac Posen. En sinds gisteren sluit Edwin Oudshoorn als Nederlandse ontwerper het rijtje af.

Ben je nieuwsgierig naar deze expositie? “Snoopy and Belle in Fashion” is vanaf nu t/m 23 juni as. te zien in 5&33 Gallery in het art’otel amsterdam. De expositie is dagelijks open van 9.00 uur tot 22.00 uur en gratis te bezoeken.

SBIF_Overview Image@5&33 Gallery

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com