Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Arnhemse Stockdagen zijn gestart Arnhemse Stockdagen zijn gestart
  • IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers IKEA lanceert 5 limited collecties ism internationale ontwerpers
  • Online webshop Holland Design & Gifts Online webshop Holland Design & Gifts
  • Arnhemse Stockdagen komen eraan Arnhemse Stockdagen komen eraan
  • Expositie Snoopy en Belle in Fashion Expositie Snoopy en Belle in Fashion
  • IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers
wonen

IKEA werkt samen met 3 modeontwerpers

IKEA gaat een verrassende samenwerking aan, nl. met 3 bekend internationale modeontwerpers; Katie Eary, Martin Bergström en Walter Van Beirendonck, ofwel Fashion meet Furniture. Deze aankondiging is gisteren is gedaan, tijdens de IKEA Democratic Design Day in het Zweedse Älmhult.

Katie-Eary-GILTIG

De Londense ‘street wear’ designer Katie Eary ontwerpt voor IKEA de GILTIG collectie rondom het thema ‘throwing a dinner party’. Naar verwachting wordt deze collectie volgend voorjaar gelanceerd.

Martin_Bergstrom-SVARTAN Martin_Bergstrom-SVARTAN

Daarnaast heeft het woonwarenhuis de gerenommeerde Zweedse ontwerper Martin Bergström en de karakteristieke Vlaamse designer Walter Van Beirendonck benaderd.

Walter-Van-Beirendonck-GLODANDE

Democratisch Design bestaat uit vijf elementen die van toepassing zijn op alle producten van IKEA: vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs zodat zoveel mogelijk mensen in staat zijn ze te kopen. De IKEA Democratic Design Days zijn een jaarlijks terugkerend evenement en vinden plaats in de ideeënfabriek van IKEA in Älmhult. Naast de aankondigingen over de samenwerking met de fashiondesigners en het kijkje achter de schermen, werd er ook meer bekendgemaakt over de plannen van het woonwarenhuis rondom gezond en duurzaam eten, een belangrijk thema voor komend jaar. Meer nieuws over de collecties en ontwikkelingen volgt binnenkort op wonen.blogo.nl en lifestyle.blogo.nl..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?