Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

Huawei P8 vanaf morgen te koop

Vanaf morgen, vrijdag 15 mei, is het nieuwste toestel van Huawei, de Huawei P8 te koop, zowel online als in de nieuwe partnerstore van Huawei en T-Mobile op Kalverstraat 25 in Amsterdam.

Huawei-P8

De Huawei P8 (in Mystic Champage of Titanium Grey) is de nieuwste telg in de P-serie smartphones van Huawei die zich over de jaren heeft gekenmerkt als de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en betaalbaarheid. De opvolger van de populaire Ascend P7 heeft dan ook alles wat je van een moderne premium smartphone mag verwachten: slim, snel, dun, stijlvol, vervaardigd uit luxe materialen en uitgerust met een superieure camera. De P8 heeft een 5,2 inch full HD-beeldscherm, 3GB werkgeheugen en 16 GB intern geheugen, uitbreidbaar via MicroSD. De P8 heeft verder een 2680mAh batterij en een snelle HiSilicon Kirin 930 8-core 64bit chipset, die snelheden van 2.0GHz levert. De smartphone heeft een 8 MP camera aan de voorzijde voor perfecte selfies en een 13 MP camera aan de achterzijde voorzien van een aantal zeer bijzondere nieuwe eigenschappen. De P8 draait op Android 5.0 Lollipop en is uitgerust met Huawei’s nieuwe intuïtieve Emotion UI 3.1.

Huawei-P8

De 13 MP camera is ’s werelds eerste vier kleuren RGBW sensor, die naast de standaard rode, blauwe en groene, ook een wit filterelement heeft. Dit zorgt voor betere prestaties bij omgevingen met minder licht en een helderder beeld bij omstandigheden met een hoog contrast. De cameramodule is verder voorzien van optische beeldstabilisatie en heeft daarnaast een breed scala aan verschillende creatieve opties aan boord. Middels de ‘Time Lapse’ functie kan tot 24 uur aan beeldmateriaal omgezet worden in een versnelde clip van vijf minuten. Met behulp van de ‘Director Mode’ kun je tot drie andere Android smartphones aan de P8 telefoon linken om zo video’s te maken vanuit vier verschillende standpunten. In situaties met weinig licht kan met de ‘Light Paintings’ setting bij bewegende beelden een sliert van lichtsporen vast worden gelegd, zoals bijvoorbeeld bij de lampen van een auto of een straat.

Ook op andere gebieden zijn er een aantal zeer handige functies te vinden in de software van de P8. Zo is er de ‘Knuckle Touch’ waarmee bepaalde acties uitgevoerd kunnen worden door met de knokkels op het scherm te tikken. Zo kon er bijvoorbeeld snel en gemakkelijk een screenshot gemaakt worden door twee keer op het scherm te tikken. Een bepaald gedeelte van een foto uitsnijden kan door met de knokkel dat gedeelte van het scherm te selecteren.

Op gebied van geluid biedt de Huawei P8 tevens een aantal innovatieve functies om de ervaring te verbeteren. In luide omgevingen kan je het volume tot 58% boven het normale niveau brengen, en in een stormachtige omgeving kan de smartphone 90% van het geluid van de wind wegnemen bij het gebruik van een headset met microfoon. De super hands-free functionaliteit ondersteunt hands-free gesprekken binnen een straalbereik van 2 meter, terwijl de ingebouwde audio decoder chipset het mogelijk maakt het muziek volume van het toestel te verdubbelen met behoud van dezelfde hoge kwaliteit.

De Huawei P8 is verder uitgerust met Roaming+ die er voor zorgt dat de smartphone na aankomst in een ander land sneller verbinding kan maken met het juiste netwerk. Signal+ zorgt er voor dat de P8 overal goed bereik heeft. Communicatietechnologie is het DNA van Huawei en daarom is bij de P8 extra zorg besteed aan de netwerk-connectiviteit van de smartphone. Middels de Signal+ technologie kan de P8 direct naadloos schakelen tussen antennes en is er zo een continue sterke netwerkverbinding. Dit verhoogt de helderheid van de oproep en ook de verbindingssnelheid en effectiviteit, met 50% minder ’dropped calls’ als gevolg.

Huawei-P8

LET OP: Huawei P8 introductieactie
Alleen morgen, vrijdag 15 mei 2015, kan je in de T-Mobile & Huawei Shop op de Kalverstraat 25 in Amsterdam de Huawei P8 kopen met een speciale actie.Je krijgt op die dag, en alleen in deze winkel, 30% korting op alle Huawei accessoires. Met 2-jarig Stel Samen & Stel Bij abonnement met 24 maanden 50% korting op startabonnement, bel- en internetbundel: nu voor € 32,50/mnd. Hiervoor krijg je: startabonnement, Internet 3 GB, Onbeperkt bellen in Nederland + 120 min EU, maandelijkse betaling voor je toestel
De bijbetaling voor het toestel is met deze aanbieding € 0,- Maar OP = OP.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?