You are here: Home » Accessoires » IFA Berlijn 2016

IFA Berlijn 2016

geschreven door Constance

Zoals jullie hebben gelezen ben ik afgelopen donderdag en vrijdag op de IFA 2016 in Berlijn geweest. En ik heb daar een aantal leuke, mooie, handige en praktische producten en gadgets gezien. De aankomende weken zal ik regelmatig aandacht besteden aan aantal nieuwigheden en tevens zal ik een aantal artikelen voor jullie gaan testen. Hieronder alvast een kleine opsomming van een aantal van mijn favorieten.

901_MIP

 

Wat heb ik oa. gezien? Ik heb de nieuwste Philips OLED tv & monitors (curved) mogen bewonderen en tevens ook de nieuwste Philips FlexCare Platinum connected tandenborstel (met een speciale poetsapp) en Philips OneBlade Shaver. En wist je dat Philips ook een hele mooie slowjuicer in haar keukenserie heeft opgenomen?

Verder ben ik aanwezig geweest bij de persconferentie van Dyson, waar de Super Sonic Hairdryer, de Pure Hot & Cool Link en de draadloze V8 stofzuiger zijn gelanceerd. En op de stand stond ook de Eye Robot stofzuiger, ik wist helemaal niet Dyson ook een robotstofzuiger had.

nuimo

Verder ben ik langs gegaan bij de stands van Teufel & Raumfeld, en zij hadden als meeste bijzondere gadget de Nuimo hangen. Dit is een afstandsbediening waarmee je bijv. je Raumfeld speaker mee kan bedienen, maar hij werkt ook met Hue, Nest en Apple TV.

 

En ook heb ik de gehele Misfit collectie bij elkaar gezien, incl. alle nieuwe accessoires. En Fossil (waar Misfit onderdeel van uitmaakt) heeft zelf ook een groot aantal mooie smartwatches, die er zeer elegant en vrouwelijk uitzien.

 

 

Libratone is al helemaal op de iPhone 7 voorbereid want zij hebben een in-ear headset ontwikkeld die je aansluit via de lightening connector, hierdoor wordt je muziek nog helderder en in 3D afgespeeld. Ook hebben zij een mooie, lichte on-ear bluetooth headset in hun collectie, die je kan matchen met de kleuren van de iPhone.

Vwb. multiroom speakers, die steeds door meer merken worden aangeboden, hebben Gear4, Philips, Libratone en Raumfelt mooie én betaalbare speakers te koop.

seattle rose

En voor de vrouw die een mooie, comfortabele en trendy headset op haar hoofd wil dragen, zowel onderweg als tijdens het sporten, kan bij het Zweedse merk Urbanista terecht voor heel veel modellen, maar de in-ear Berlin en on-ear Seattle (zowel met draad als met BT te krijgen) in champagne zijn toch wel mijn favoriet en ze zijn ook nog eens heel goed betaalbaar!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com