Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Herfsttrend; Binnentuintjes Herfsttrend; Binnentuintjes
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
shoppen

De Internationale Dag van de Orchidee

De 1e donderdag van september is de jaarlijkse Internationale Dag van de Orchidee. En tijdens deze dag, die dit jaar voor de vijfde keer wordt gehouden, wordt, als onderdeel van de promotiecampagne voor de orchidee, aandacht gevraagd voor de koningin onder de planten.

0T4A4503

De campagne met als titel ‘We feel better around orchids’ heeft dit jaar het thema ‘Show who you are’. Met meer dan 25.000 soorten orchideeën in vele kleuren en vormen, is er namelijk voor elk type persoonlijkheid altijd wel een passende orchidee.

Om dit te visualiseren is de internationaal bekende streetstyle- en fashionfotograaf Daniel Bruno Grandl gevraagd de 12 universele persoonlijkheidsarchetypen te fotograferen in combinatie met bijpassende orchideeën. Van 1 t/m 13 september kan iedereen het resultaat, inclusief verschillende echte orchideeën, (gratis) bewonderen in hotel art’otel in Amsterdam. In dezelfde periode vindt de expositie ook plaats in Berlijn, Londen en Parijs.

Orchidee serie

Gelijktijdig wordt ook de Orchitype test gelanceerd; een online test waarmee je zelf kunt uitvinden wat voor persoonlijkheidstype jij bent en welke van de duizenden orchideeen het best bij jouw persoonlijkheid passen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?