You are here: Home » Eten & koken » De BOON is een ideale vleesvervanger

De BOON is een ideale vleesvervanger

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een lekkere, natuurlijke vleesvervanger? Alle BOON producten zijn gemaakt van bonen en geteeld door lokale boeren. Je kunt kiezen uit producten zoals burgers, balletjes en tempeh en alles is plantaardig, en rijk aan vezels en eiwit.

BOON werd in 2015 opgericht door Michael Luesink. En zijn missie was om de Nederlander meer en vaker bonen te laten eten. Minder conserven en meer verse en smaakvolle peulvruchten. Bonen zijn een goede bron van plantaardige eiwitten. Daarnaast is het telen van bonen erg goed voor de landbouwgrond. Met BOON wil Michael consumenten verleiden om vaker te kiezen voor plantaardige eiwitten. Samen met lokale boeren ging hij graag de uitdaging aan om Nederland te tonen hoe buitengewoon de gewone boon werkelijk is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het assortiment van BOON bestaat uit diverse burgers, bapao’s, nuggets, falafel en tempeh. De producten zijn 100% plantaardig en worden gemaakt van bonen, verse groenten en kruiden. Door de grote hoeveelheid bonen in de producten, zijn de vleesvervangers daardoor rijk aan vezels en plantaardige eiwitten. Daarnaast zijn alle BOON producten sojavrij. Zo wordt de Tempeh bijvoorbeeld gemaakt van witte bonen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com