You are here: Home » Gadget nieuws » Handige vitaminedispenser

Handige vitaminedispenser

geschreven door Constance

De herfst is begonnen en de winter komt er ook weer aan dus is het weer tijd om vitamines te gaan slikken.

Dagravit Totaal 30 Multivitaminen & Mineralen en Dagravit Vitaal 50+ Vitamine D zijn vanaf nu ook te koop in een handige dispenser ipv een pot. Het voordeel van deze dispenser is dat je met 1 druk op de knop de juiste dosering kan nemen, en dat is ook nog eens een stuk hygiënischer. En de dispenser is navulbaar, en is daardoor herbruikbaar. En je kunt hem heel makkelijk kwijt op de ontbijttafel of je kunt hem ophangen (dmv. dubbelzijdig plakband) in je badkamer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DuWVtiVQcVM&hd=1[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com