You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Sony Readers

Nieuwe Sony Readers

geschreven door Constance

Ongeveer een jaar geleden heb ik de eerste Sony Reader getest en gisteren heb ik de 2e serie Sony Readers mogen bekijken en er is wel het eea. veranderd en verbeterd.

De 2 modellen die net op de markt zijn gekomen zijn de Touch Edition en de Pocket Edition. Beide modellen kunnen ong. 1200 boeken kwijt en hebben 12 ingebouwde woordenboeken. De Pocket Edition en Touch Edition hebben allebei een papierachtig scherm met een hoog contrast en geen schitteringen (E Ink® Pearl) en een touchscreen waardoor je ook door de boeken kan bladeren.

De Reader Touch Edition heeft een touchscreen van 6 inch en weegt 220 gram, hij kan audio (dus kan je lezen en luisteren tegelijk) afspelen en heeft een sleuf voor Memory Stick PRO Duo en SD-kaart en is verkrijgbaar in het zwart, zilver en rood. De Reader Pocket Edition heeft een touchscreen van 5 inch en weegt 155 gram en is te koop in het zilver, blauw en (jawel) roze!

Beide modellen ondersteunen: Adobe ePub, ePub (onbeveiligd), PDF, TXT , RTF, PUB, DOC, BBeB, JPG, PNG, GIF, BMP.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com