Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
  • Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1 Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1
  • Sony introduceert de nieuwe NW-A35 Walkman Sony introduceert de nieuwe NW-A35 Walkman
ladygadgets

Nieuwe Sony Readers

Ongeveer een jaar geleden heb ik de eerste Sony Reader getest en gisteren heb ik de 2e serie Sony Readers mogen bekijken en er is wel het eea. veranderd en verbeterd.

De 2 modellen die net op de markt zijn gekomen zijn de Touch Edition en de Pocket Edition. Beide modellen kunnen ong. 1200 boeken kwijt en hebben 12 ingebouwde woordenboeken. De Pocket Edition en Touch Edition hebben allebei een papierachtig scherm met een hoog contrast en geen schitteringen (E InkĀ® Pearl) en een touchscreen waardoor je ook door de boeken kan bladeren.

De Reader Touch Edition heeft een touchscreen van 6 inch en weegt 220 gram, hij kan audio (dus kan je lezen en luisteren tegelijk) afspelen en heeft een sleuf voor Memory Stick PRO Duo en SD-kaart en is verkrijgbaar in het zwart, zilver en rood. De Reader Pocket Edition heeft een touchscreen van 5 inch en weegt 155 gram en is te koop in het zilver, blauw en (jawel) roze!

Beide modellen ondersteunen: Adobe ePub, ePub (onbeveiligd), PDF, TXT , RTF, PUB, DOC, BBeB, JPG, PNG, GIF, BMP.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?