You are here: Home » Fashion » Van Polder naar Parijs

Van Polder naar Parijs

geschreven door Constance

Wie wordt ontdekt in 2008?

Op zaterdag 10 mei a.s. staat Batavia Stad bij Lelystad in het teken van shows, shoots, castings, visagie, hair trends en nog veel meer. Iedereen is welkom om het leven van een professioneel model aan den lijve te ondervinden.

Scouts, stylisten en agents van naam en faam zoeken en creëren het nieuwe poldermodel… Een ‘Picture Perfect Photoshoot’, ‘Make up Make Over’ en ‘Covergirl Casting’, advies van professionele stylisten: voor alle fashion victims zindert Batavia Stad de hele dag looks & styles. Er wordt gefotografeerd en gefilmd. Batavia Stad – gebouwd op grote merken – heeft dé Nederlandse fashion-, styling- en modeling namen uitgenodigd.

Doe de catwalk: Geen model zonder catwalk. Het vereist nogal wat training voordat je voor het oog van publiek soepeltjes een show kunt lopen. Wat de resultaten van die training zijn, laten leerlingen van de Model Academy zien in de eindexamenshow, waaraan Batavia Stad deze dag een podium biedt..Voor alle anderen die de moves van een model onder de knie willen krijgen, geeft de choreograaf van de Model Academy Gerrit Oldenburg een workshop. 

Stylingrace: Naast een algemeen programma en het eindexamen van de Model Academy, mag een wedstrijd natuurlijk niet ontbreken. In samenwerking met het tijdschrift Celebrity organiseert Batavia Stad een stylingrace. 20 Vriendinnenkoppels bestaande uit een toekomstig model en stylist worden geselecteerd om op de dag zelf zich in één uur tijd en met beperkt budget voor te bereiden op de eindstrijd op de catwalk. De stylistkandidaten verzamelen hun creaties in de outlet stad en de modellenkandidaten worden door profs onder handen genomen voor haar en make-up. In de finale strijden de koppels in een show op de catwalk tegen elkaar. Een jury bestaande mensen uit het vak, onder wie Maik de Boer, beoordeelt de koppels. Het winnende koppel, Fashion Model en Stylist 2008, ontvangt uit handen van Birgit Schuurman de prijs: een weekend naar modemetropool Parijs voor twee personen.
 
 
 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com