You are here: Home » Beauty » Ingegroeide haartjes

Ingegroeide haartjes

geschreven door Constance

Een van de redenen waarom ik mijn bikinilijn en oksels dmv. de Epilflits methode heb laten behandelen was oa. de ingegroeide haartjes en rode bultjes. Dat is gelukkig voorbij maar het kost je behoorlijk wat geld.

pfb vanishHeb je ook altijd last van ingegroeide haartjes en rode bultjes op bijv. je benen, je bikinilijn of je oksels dan er is nu ook een goedkopere manier om dit op te lossen,  dmv. PFB Vanish.

PFB Vanish is geschikt voor vrouwen en mannen en werkt als volgt: je brengt, met de roller, PFB Vanish aan op de onthaarde delen, dit doe je ’s ochtends en ’s avonds. Ook op de dagen dat je je niet onthaart. PFB Vanish is te bruiken op je gezicht, armen, oksels, bikinilijn, benen, borst en rug.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com