You are here: Home » Schoenen & laarzen » Weer bijna tijd voor slippers!

Weer bijna tijd voor slippers!

geschreven door Constance

Dit artikel is van Shoecraze:

Helaas is het nog niet helemaal zover, maar je kunt er beter maar alvast op voorbereid zijn… Zomerweer! Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit jaar echt een topzomer krijgen en natuurlijk horen daar dan ook een paar topslippers bij!

Laatst kwam ik de site Slippers.nl tegen en ik kwam meteen in tropische sferen. Met een gezellig muziekje op de achtergrond en een echt zomerse site waan je jezelf onder een palmboom met een cocktail in je hand! De slippers zijn bijzonder en leuk! En ook nog eens zeer betaalbaar.

Ook erg leuk zijn de slippers van het merk Ipanema. Gisele Bünchen is de ontwerpster van dit merk. Voor de laatste collectie was ze geïnspireerd door water en met het kopen van deze slippers help je ook met de bescherming van de Xingu Rivier in Brazilië, waar Gisele zich samen met het Wereld Natuur Fonds voor inzet. Via Perfectly Basics kun je deze modelslippers bestellen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com