Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Rituals Advent Kalenders zijn er weer De Rituals Advent Kalenders zijn er weer
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence trend edition magnetic lashes; false lashes 2.0 essence trend edition magnetic lashes; false lashes 2.0
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon Gratis kookboek; Van Boerenkool tot Boeuf Bourguignon
shoppen

Lanvin Loves H&M, te koop op Marktplaats

Vandaag heb ik de door mij bestelde Lanvin Loves H&M artikelen ontvangen (tja, dat krijg je als online besteld, moet je altijd even wachten) en een aantal artikelen zaten goed maar ook een paar kledingstukken (voor Testman) gaan retour.

Nu ben ik, nieuwsgierig als ik ben, eens gaan kijken hoeveel artikelen er nu op Marktplaats.nl worden aangeboden en dat was erg veel, nl. 823 artikelen. En ik ben blijkbaar niet de enige die vandaag het pakketje heb ontvangen, want er worden, sinds vandaag, heel veel nieuwe kledingstukken aangeboden en behoorlijk boven de oorspronkelijke prijs.

Zelfs de (gratis) meegeleverde kledinghoes wordt verkocht. En aangezien je de online bestelde collectie binnen 14 dagen terug moet sturen, staat er bij een aantal aangeboden kledingstukken dat deze tot eind van deze week aangeboden worden en dat ze daarna retour worden gestuurd, maw. men heeft de artikelen puur gekocht om er winst op te maken, zoals een paar schoenen die online euro 99,- kosten, maar nu minimaal euro 125,- moeten opleveren, en dat geldt ook voor een tasje dat oorspronkelijk euro 34,95 was moet nu euro 50,- opleveren. Dus als je het niet erg vindt om meer te betalen kan je op Marktplaats nog steeds terecht voor de Lanvin Loves H&M collectie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?