You are here: Home » Fashion » Lanvin Loves H&M, te koop op Marktplaats

Lanvin Loves H&M, te koop op Marktplaats

geschreven door Constance

Vandaag heb ik de door mij bestelde Lanvin Loves H&M artikelen ontvangen (tja, dat krijg je als online besteld, moet je altijd even wachten) en een aantal artikelen zaten goed maar ook een paar kledingstukken (voor Testman) gaan retour.

Nu ben ik, nieuwsgierig als ik ben, eens gaan kijken hoeveel artikelen er nu op Marktplaats.nl worden aangeboden en dat was erg veel, nl. 823 artikelen. En ik ben blijkbaar niet de enige die vandaag het pakketje heb ontvangen, want er worden, sinds vandaag, heel veel nieuwe kledingstukken aangeboden en behoorlijk boven de oorspronkelijke prijs.

Zelfs de (gratis) meegeleverde kledinghoes wordt verkocht. En aangezien je de online bestelde collectie binnen 14 dagen terug moet sturen, staat er bij een aantal aangeboden kledingstukken dat deze tot eind van deze week aangeboden worden en dat ze daarna retour worden gestuurd, maw. men heeft de artikelen puur gekocht om er winst op te maken, zoals een paar schoenen die online euro 99,- kosten, maar nu minimaal euro 125,- moeten opleveren, en dat geldt ook voor een tasje dat oorspronkelijk euro 34,95 was moet nu euro 50,- opleveren. Dus als je het niet erg vindt om meer te betalen kan je op Marktplaats nog steeds terecht voor de Lanvin Loves H&M collectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com