You are here: Home » Beauty gadgets » Gadget Test: Philips electrische tandenborstel

Gadget Test: Philips electrische tandenborstel

geschreven door Constance

Vandaag ga ik naar de presentatie van de allernieuwste electrische tandenborstel van Philips, de Sonicare Flexcare+ en krijg ik een exemplaar mee om deze uitgebreid te gaan testen.

De Philips Sonicare Flexcare+ heeft de gepatenteerde sonische technologie die ervoor zorgt dat je tanden en je tandvlees een krachtige en zachte reiniging krijgen voor een lekker schoon gevoel. Ook helpt het bloedend tandvlees te verminderen, evenals terugtrekkend tandvlees. Door de UV-reiniger heb je elke dag een hygiënisch schone opzetborstel. Verder heeft de FlexCare+ 5 poetsstanden: Clean, Gum Care, Refresh, Sensitive en Massage en met de ‘Quadpacer’ (30-seconden intervaltimer) kan elke kwadrant van je mond heel grondig poetsen. De ‘Smartimer’ houdt de tijd in de gaten: dit is een 2 minuten poetstimer t.b.v. aanbevolen poetstijd. En de ‘Easy start’ functie verhoogt langzaam de poetskracht tijdens de eerste 14 poetsbeurten.

Dus ik ben heel benieuwd hoe deze electrische tandenborstel mijn tanden gaat poetsen, dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Gadget Test: Philips Sonicare Flexcare+ elektrische tandenborstel - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 6 december 2010 - 07:25

[…] tandenborstelDoor Constance op maandag 6 Dec 2010 om 7:18Geplaatst in Gadget Test.Afgelopen woensdag kondigde ik het al aan, ik ga weer een elektrisch apparaat testen en wel de Philips Sonicare […]

Reageer
Gadget Test: Philips Sonicare Flexcare+ elektrische tandenborstel - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 6 december 2010 - 07:25

[…] tandenborstelDoor Constance op maandag 6 Dec 2010 om 7:18Geplaatst in Gadget Test.Afgelopen woensdag kondigde ik het al aan, ik ga weer een elektrisch apparaat testen en wel de Philips Sonicare […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com