Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
ladygadgets

Gadget Test: Philips electrische tandenborstel

Vandaag ga ik naar de presentatie van de allernieuwste electrische tandenborstel van Philips, de Sonicare Flexcare+ en krijg ik een exemplaar mee om deze uitgebreid te gaan testen.

De Philips Sonicare Flexcare+ heeft de gepatenteerde sonische technologie die ervoor zorgt dat je tanden en je tandvlees een krachtige en zachte reiniging krijgen voor een lekker schoon gevoel. Ook helpt het bloedend tandvlees te verminderen, evenals terugtrekkend tandvlees. Door de UV-reiniger heb je elke dag een hygiĆ«nisch schone opzetborstel. Verder heeft de FlexCare+ 5 poetsstanden: Clean, Gum Care, Refresh, Sensitive en Massage en met de ‘Quadpacer’ (30-seconden intervaltimer) kan elke kwadrant van je mond heel grondig poetsen. De ‘Smartimer’ houdt de tijd in de gaten: dit is een 2 minuten poetstimer t.b.v. aanbevolen poetstijd. En de ‘Easy start’ functie verhoogt langzaam de poetskracht tijdens de eerste 14 poetsbeurten.

Dus ik ben heel benieuwd hoe deze electrische tandenborstel mijn tanden gaat poetsen, dus binnenkort meer.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?