Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Moederdag Tip: RevitaLash Gift Set Moederdag Tip: RevitaLash Gift Set
  • Test: Mooie volle wenkbrauwen met RevitaBrow Test: Mooie volle wenkbrauwen met RevitaBrow
  • Update: Test RevitaBrow Update: Test RevitaBrow
  • Test: Update Revitabrow voor wenkbrauwen. Test: Update Revitabrow voor wenkbrauwen.
shoppen

Test: Volle wenkbrauwen met RevitaBrow

Een tijdje geleden hebben jullie mijn ervaringen kunnen lezen over RevitaLash, waarvan mijn wimpers heel erg lang en vol geworden zijn. En nu ben ik gevraagd door de importeur om hun nieuwste product te testen, en dat is RevitaBrow. (Het is nog niet in de Benelux te koop.)

RevitaBrow is speciaal ontwikkeld voor iedereen die dunne wenkbrauwen heeft (bijv. omdat je teveel ge-epileerd hebt)en geeft je na 4 maanden dikkere en vollere wenkbrauwen. Ook zorgt RevitaBrow ervoor dat de haartjes er donker van worden, dus hoef je ook niet meer met een wenkbrauwpotlood of -mascara aan de gang. Aangezien ikzelf ook teveel met het pincet in de weer ben geweest, jarenlang, en mijn wenkbrauwen dus op sommige plekken wel dun geworden zijn, zei ik volmondig ja op de vraag of ik RevitaBrow wilde gaan testen.

De foto’s die je ziet, zijn zoals mijn wenkbrauwen nu zijn (zonder dat ik wenkbrauwpoeder gebruikt heb) en na 4 weken moet ik al het eerste resultaat gaan zien. Daarom ga ik jullie de aankomende 4 maanden op de hoogte houden van mijn ervaringen met RevitaBrow.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?