You are here: Home » Beauty » Test: Volle wenkbrauwen met RevitaBrow

Test: Volle wenkbrauwen met RevitaBrow

geschreven door Constance

Een tijdje geleden hebben jullie mijn ervaringen kunnen lezen over RevitaLash, waarvan mijn wimpers heel erg lang en vol geworden zijn. En nu ben ik gevraagd door de importeur om hun nieuwste product te testen, en dat is RevitaBrow. (Het is nog niet in de Benelux te koop.)

RevitaBrow is speciaal ontwikkeld voor iedereen die dunne wenkbrauwen heeft (bijv. omdat je teveel ge-epileerd hebt)en geeft je na 4 maanden dikkere en vollere wenkbrauwen. Ook zorgt RevitaBrow ervoor dat de haartjes er donker van worden, dus hoef je ook niet meer met een wenkbrauwpotlood of -mascara aan de gang. Aangezien ikzelf ook teveel met het pincet in de weer ben geweest, jarenlang, en mijn wenkbrauwen dus op sommige plekken wel dun geworden zijn, zei ik volmondig ja op de vraag of ik RevitaBrow wilde gaan testen.

De foto’s die je ziet, zijn zoals mijn wenkbrauwen nu zijn (zonder dat ik wenkbrauwpoeder gebruikt heb) en na 4 weken moet ik al het eerste resultaat gaan zien. Daarom ga ik jullie de aankomende 4 maanden op de hoogte houden van mijn ervaringen met RevitaBrow.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com