Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Doro introduceert 3 nieuwe telefoons Doro introduceert 3 nieuwe telefoons
  • PLOX, handige mobiele oplader PLOX, handige mobiele oplader
  • Logeren via Airbnb Logeren via Airbnb
  • Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon
  • Je mobiel is geld waard Je mobiel is geld waard
  • Tests op ladygadgets.blogo.nl Tests op ladygadgets.blogo.nl
ladygadgets

John’s Phone in het goud

Vanavond heeft de Bijenkorf de primeur, nl. de lancering van de gouden John’s Phone. (En dit is een Limited Edition.)

Wat is de John’s Phone precies? Dit is de meest eenvoudige mobiele telefoon zonder enige franje of  camera, sms, internet en eindeloos veel ringtones. John’s Phone houdt de dingen simpel. De telefoon kan bellen en ophangen, harder en zachter en aan, uit of op slot. Het kan niet eenvoudiger. Onder iedere nummertoets kan een voorkeursnummer worden opgeslagen. Daarom is John’s Phone ook uitermate geschikt als mobiele telefoon voor kinderen. John’s Phone is een telefoon met grote toetsen. In de achterkant van het toestel zit een klepje met een adresboekje en een pen. Daarom is John’s Phone ook een zeer geschikte mobiele telefoon voor ouderen.

John’s Phone is ontworpen door John Doe Amsterdam en daarmee is deze mobiele telefoon een uniek staaltje Nederlands design. John’s Phone is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, bruin, roze, zwart, groen en vanaf vanavond dus ook in het goud!

Hierbij de video van de lancering van de gouden John’s Phone: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=08w9BcedgB0[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?