You are here: Home » Gadget nieuws » John’s Phone in het goud

John’s Phone in het goud

geschreven door Constance

Vanavond heeft de Bijenkorf de primeur, nl. de lancering van de gouden John’s Phone. (En dit is een Limited Edition.)

Wat is de John’s Phone precies? Dit is de meest eenvoudige mobiele telefoon zonder enige franje of  camera, sms, internet en eindeloos veel ringtones. John’s Phone houdt de dingen simpel. De telefoon kan bellen en ophangen, harder en zachter en aan, uit of op slot. Het kan niet eenvoudiger. Onder iedere nummertoets kan een voorkeursnummer worden opgeslagen. Daarom is John’s Phone ook uitermate geschikt als mobiele telefoon voor kinderen. John’s Phone is een telefoon met grote toetsen. In de achterkant van het toestel zit een klepje met een adresboekje en een pen. Daarom is John’s Phone ook een zeer geschikte mobiele telefoon voor ouderen.

John’s Phone is ontworpen door John Doe Amsterdam en daarmee is deze mobiele telefoon een uniek staaltje Nederlands design. John’s Phone is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, bruin, roze, zwart, groen en vanaf vanavond dus ook in het goud!

Hierbij de video van de lancering van de gouden John’s Phone: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=08w9BcedgB0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com