Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Ellis Faas make-up houder

Speciaal voor de Feestdagen heeft Ellis Faas een speciale make-up houder bedacht.

De Ellis Holder Red Velvet heeft een rood fluwelen Kerstprint en is een Limited Edition. In de houder kan je alle Ellis Faas make-up producten (de pennen met daarin lipgloss, oogschaduw, mascara, eyeliner en foundation) keurig netjes opbergen en daardoor heel makkelijk meenemen. De make-up collectie van Ellis Faas heeft ook weer een uitbreiding gekregen met de Winterglow kleuren waarmee je een partylook kunt creeƫren maar ook subtiel mee aan de slag kunt gaan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?